България ще бъде домакин на най-големия годишен конгрес за Бизнес

...
България ще бъде домакин на най-големия годишен конгрес за Бизнес
Коментари Харесай

София - домакин на конгресa на Европейската мрежа на Бизнес Ангелите

България ще бъде хазаин на най-големия годишен конгрес за Бизнес Ангели в Европа – European Business Angels Network (EBAN) Annual Congress 2018. На 25-26 юни в Централен боен клуб в София се чакат повече от 350 участници и над 150 топ Бизнес Ангели (Рискови инвеститори) от целия свят, които ще се срещнат с локалната предприемаческа екосистема и ще дискутират последните трендове в нововъведенията и опциите за вложения в България и района.

Европейската мрежа за бизнес ангели, инвеститорски фондове и компании в ранна фаза на развиване – EBAN, е пан-европейският представител на над 150 организации - членки от повече от 50 страни. Създадена през 1999 година от първите благ мрежи в Европа и със съдействието на Европейската комисия, асоциацията влага 7.5 милиарда евро годишно и играе жизненоважна роля за финансирането и израстването на дребните и междинни предприятия в цяла Европа.

Годишният конгрес е едно от най-големите интернационалните събития за рискови вложения в Европа и света, провеждано годишно в съдействие с най-влиятелните членове на организацията. Тазгодишното издание ще се организира в София, България, и ще бъде проведено в съдействие с Българска Асоциация на Бизнес Ангелите и Eleven Ventures.

Събитието дава опция на повече от 60 бизнесмени да показват плановете си пред необятна интернационална публика от топ вложители и да обезпечат финансиране за развиване на концепциите си. Конгресът дава неповторима опция за основаване на нови контакти, за присъединяване в панелните полемики, както и за включване в образования по предприемачество и привличане на финансиране.

Планиран е и самостоятелен панел „ Local Heroes “, отдаден на сполучливи компании от страната и района, както и на изявени представители на българската капиталова общественост, която от своя страна има за цел да разкрие капацитета на България като атрактивна дестинация за предприемачество и вложения.

Допълнителна информация може да намерите тук

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР