България се управлява без ясна визия за дългосрочно развитие. Имитацията

...
България се управлява без ясна визия за дългосрочно развитие. Имитацията
Коментари Харесай

Горан Благоев: Имитацията на реформи е най-големият грях

България се ръководи без ясна визия за дълготрайно развиване . Имитацията за промени е най-големият грях на всички кабинети, ръководещи в последните 10 години. Това съобщи Горан Благоев, някогашен водещ на " Вяра и общество " по Българска национална телевизия и член на " Републиканци за България " при показване на учредителната декларация на партията. Инициативният комитет единомислещо с 89 гласа одобри учредителната декларация на партията.

Учредителното заседание на партия " Републиканци за България " ще бъде идната седмица.

Глобализацията отваря нови благоприятни условия, само че ни обрича на нови общи закани . Трябва да посрещнем новите благоприятни условия и новите закани, настоя Благоев.

Модерното ръководство задължава участниците в политиката да дават отговор на избрани критерии и Благоев има вяра, че честността и компетентността да станат съществени в политиката . Никой няма интерес от корумпирани политици, враждебно настроена интелигенция и неработещи институции, посочи Горан Благоев.

У нас от ден на ден българи гледат на качеството си на живот като функционалност от ръководството на страната, призна той и добави, че хората не одобряват да ги ръководи някой, който употребява публичните запаси за своя полза.

Пътят към положителното ръководство минава през дефектите на свръхперсонализираната власт, налагане на ново потомство съвременни политици, с висок морал и учебен ценз .

Българите заслужават освен положителни приходи, а приходи съизмерими с европейските, по думите на Благоев.

Учредителите на " Републиканци за България " си слагат за цел да бъдат добър образец за европейски политици в България . Целите пред партията са да да водят дясно центристка политика, да бъдат последоватлени в демократичните полезности, върховенството на закона да не предстои на подозрения, да допринесат за смяна на политическия модел, да бъдат политически поръчител, че няма да има връщане към отминали времена, да работят в непрекъснат контакт с хората, да работят за една по-добра и сигурна Европа, да дадат път на нови хора да получат достъп до политическите трибуни на страната и да работят за мощното понижаване на отрицателните резултати от демографската рецесия.

Те заявяват, че ще работят за основаване на мобилизиращи национални дела , положително ръководство на страната посредством консенсус, авторитетна правосъдна власт, уравновесена външна политика , правене на характерни управнически политики за обитаемоте места с ромско население.

Горан Благоев прикани хората да работят за съвременна България и мощна Европа .
 Цветан Цветанов желае партията му
Цветан Цветанов желае партията му " Републиканци за България " като тим

Обединение за отбрана на единствения вероятен път за развиване - евроатлантическият
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР