България се справя по-добре от редица държави с пандемията. Това

...
България се справя по-добре от редица държави с пандемията. Това
Коментари Харесай

Сакскобургготски: Нека не сме черногледи, има чудесни хора сред младежта

България се оправя по-добре от редица страни с пандемията. Това съобщи в извънредно изявление пред bTV Симеон Сакскобургготски. Той разяснява настоящите политически тематики у нас и разясни, че един цар не се пенсионира толкоз елементарно. 
Сакскобургготски означи, че е имал щастието дълги години да служи на България и посочи, че не си губи времето с глупости във връзка с царските парцели, както и обвързваните с тях мнения, че се е върнал у нас поради тях. Прекалено доста неща съм направил за България, с цел да посочвам един или различен, с цел да се занимавам с злословия, безапелационен бе някогашният министър-председател.
Той върна времето обратно като напомни раздялата с татко си, бомбардировките и годините в изганичество. Когато съм бил в чужбина, най-силно ме е свързвало с родината купата, която съм носил, сподели Сакскобургготски и призна, че не е очаквал даже децата му да видят България. 
Симеон Сакскобургготски разясни, че българите няма от какво да се срамят. Имаме толкоз благоприятни условия да сме с надалеч по-добро самочувствие. Нека не сме черногледи, има чудесни хора измежду младежта, изрази оптимизъм Симеон Сакскобургготски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР