България се разпада, а Андрей Райчев ни се подиграва. Това

...
България се разпада, а Андрей Райчев ни се подиграва. Това
Коментари Харесай

Георги Марков: България се разпада, а Андрей Райчев ни се подиграва

България се разпада, а Андрей Райчев ни се подиграва. Това разяснява във Facebook някогашният парламентарен арбитър и народен представител от ГЕРБ Георги Марков.

Ето какво споделя още той: 

България се разпада! Парламентите падат като круши. Изборите до дупка, които предсказах, ще не престават! Партията, която завоюва последните избори, има едвам 600 000 гласа. И на парламентарните, и на президентските избори 2/3 от жителите не гласоподаваха. Конституционният съд и Висш съдебен съвет работят от лани в непълни сформира. Видимо сме колония на Сорос и Байдън, имаме две външни министърки и прочие

На фона на този апокалипсис Андрей Райчев натрапчиво продължава да ни внушава, а с това и ни се подиграва, че Кирчовците са десни и са завзели дясното политическо поле... Е, по какъв начин ще е десен Кирчо, като извънредно левият щатски президент Байдън ни го набута?! Министър му е анархокомунистът Рашков, а решаваща за битие на канадския кабинет е Корнелия. Кирчо, който така и така няма партия, не се е запътил към новата евродесница на Орбан, нито към остарялата - ЕНП. Кирчо си хареса Рюте и Макрон.

Прав е Райчев, че Кирчовци и хубавата Лена са русофоби, само че това не ги прави десни. Най-големите русофоби са Сорос, Байдън, Нюланд, Блинкен, Щолц, Макрон и Рюте. До един ултралеви либерали.

Ошашавяването в България е толкоз огромно, че страната ни се разпада и наподобява неуправляема. При това сме на крачка от война. Американците ни поучават да вършим държавно управление, само че не споделят кой да ни е министър председател. Техният Кирчо спука гума.

Спасители на България по време на война, мигрантска рецесия и пандемия се явявят правната нула, с неплатените адвокатски такси - Христо Иванов, и благата Корнелия с позорно дребното за Българска социалистическа партия 26 депутати. Бог да пази България, в тази безумна лотария!

P. S.: След като Джонсън падна и италианският министър председател Драги подаде оставка, тъй като придвижване " Пет звезди " не утвърждава съветските наказания, занапред на Запад ще валят оставки, поради инфлацията, неналичието на ток и топла вода.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР