България се ражда в 00.30 ч. на 27.10.679 г., когато

...
България се ражда в 00.30 ч. на 27.10.679 г., когато
Коментари Харесай

Алена направи шокираща прогноза за България

" България се ражда в 00.30 ч. на 27.10.679 година, когато Аспарух забива сабята си в скованата от мраз земя и изрича: “Тук е България”. Това е моментът, който дава астрологичния знак и асцендента на страната ни, които господстват над ориста ѝ. " Това разкри астрологът Светлана Тилкова – Алена, написа " Труд ".

“Вечерта на 26 октомври 679 година група българи стига до мястото, където днешната румънска река Жиу се влива в Дунав, наоколо до Козлодуй. Реката е необятна към 300 метра, само че има плитчини и подаващи се от водата островчета. Мракът се е трансформирал в непрогледна тъма. Духа вятър и времето е смразяващо. Часът е 19.00. Първите влизат в реката. Всъщност България на Дунав стартира да се ражда в Скорпион с изгряващ знак Близнаци в мига, в който те стъпват във водата”, коментира Алена, която заради липса на документ за дата и час на събитията, прави преход във времето и пространството, с цел да каже по кое време е основана България.

По думите ѝ изгряващият знак в мига, в който Аспарух афишира раждането на България, е Лъв. “България е родена във властта на Скорпион с асцедент в Лъв”, прецизира тя и добавя: “Вярвам, че ще заслужим в миналото да открием каменната колона с рунически знаци и глаголически букви, увенчала на фундамент сърната-майка кърмилница на Авитохъл, надълбоко скрита в земята. На нея е врязана датата”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР