България се превръща в европейска държава, в която законът има

...
България се превръща в европейска държава, в която законът има
Коментари Харесай

Валери Симеонов: България се превръща в европейска държава, в която законът има върховенство

България се трансформира в европейска страна, в която законът има господство, разяснява в утринния блок на бТВ вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила.

В студиото на „ Тази заран “ той показа, че не е изключително склонен с обещаните 100 милиона лв. за по-високи заплати на служителите на реда след срещата на синдиката с премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. Според него, в случай че се съди по логиката на протестиращите служители на реда, всеки е трябвало да излезе през вчерашния ден да стачкува, тъй като му е ниска заплатата.

По думите му, въпросът ще бъде разискван на председателски съвет на обединението във вторник. Симеонов разясни, че подобен съвет ще има всяка седмица.

По тематиката с втория въжен превоз в Банско, вицепремиерът счита, че министър Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. Роден е през 1964... към профила е прекомерно търпелив. „ В случая с разрешението за втори въжен превоз на Банско и смяната на проекта за ръководство е тъкмо това – съблюдаване на закона “, съобщи той.
На въпрос би трябвало ли министърът на околната среда и водите Нено Димов би трябвало да подаде оставка, както желаеха протестиращите, Симеонов отговори: „ Не, естествено. Откъде-накъде? “.

„ Държавата в тази ситуация би трябвало да пази ползите на вложителя, във връзка с построяването на втори въжен превоз, защото там се струпват безобразни опашки. Те са големи и отблъскват и отвращават всички хора, които са пристигнали да употребяват този превъзходен курорт “, уточни Симеонов.

Той също опроверга информация, че смяната в проекта за ръководство на парка ще разреши застрояването на 48% от територията му.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР