България се представя все по-успешно на пазар Испания, в Европа

...
България се представя все по-успешно на пазар Испания, в Европа
Коментари Харесай

Министър Ангелкова откри българския щанд на 40-ото международно изложение FITUR в Мадрид

България се показва все по-успешно на пазар Испания, в Европа и по света като целогодишна туристическа дестинация. Присъствието в Мадрид на български туристически компании и райони дава отлична опция да се разкрие капацитетът на страната ни като конкурентна целогодишна дестинация за летен, зимен и разнородни форми профилиран туризъм.

Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова при откриването на българския щанд на 40-ото интернационално туристическо ревю FITUR в Мадрид, което продължава до 26 януари. Първите три дни борсата е открита единствено за експерти, а през останалото време и за всички гости.

FITUR e измежду най-големите туристически изложби в света. През тази година в него вземат участие над 11 хиляди профилирани компании от 165 страни. Основните изложители надвишават 900 и оферират продуктите си върху панаирна повърхност от близо 70 хиляди кв. м. България е обичаен участник в борсата и с всяко ново издание притегля интереса на огромен брой участници и консуматори с атрактивни предложения за пътувания и почивка.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР