България се представя все по-успешно на пазар Испания, в Европа

...
България се представя все по-успешно на пазар Испания, в Европа
Коментари Харесай

Ангелкова откри българския щанд на международно изложение в Мадрид

България се показва все по-успешно на пазар Испания, в Европа и по света като целогодишна туристическа дестинация. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на туризма.

Присъствието в Мадрид на български туристически компании и райони дава отлична опция да се разкрие капацитетът на страната ни като конкурентна целогодишна дестинация за летен, зимен и разнородни форми профилиран туризъм. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard при откриването на българския щанд на 40-ото интернационално туристическо ревю FITUR в Мадрид, което продължава до 26 януари.

Министър Ангелкова поздрави участниците на българския щанд на ревюто World Travel Market (WTM) в Лондон

Първите три дни борсата е открита единствено за експерти, а през останалото време и за всички гости.



FITUR e измежду най-големите туристически изложби в света. През тази година в него вземат участие над 11 хиляди профилирани компании от 165 страни. Основните изложители надвишават 900 и оферират продуктите си върху панаирна повърхност от близо 70 хиляди кв. м. България е обичаен участник в борсата и с всяко ново издание притегля интереса на огромен брой участници и консуматори с атрактивни предложения за пътувания и почивка.

На тазгодишното издание страната ни се показва с информативен щанд от 100 кв. м, проведен от Министерството на туризма, на който участват туристически компании и общини - Столична, Варна и Пловдив.



Те оферират предложения за доста типове туристически услуги с високо качество – културно-исторически, балнео- и СПА, уелнес, гурме, винен, сити турове и други Чрез новаторски механически средства участниците имат опция да разкрият туристическия профил на районите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР