България се намира в исторически период на промяна и предизвикателства.

...
България се намира в исторически период на промяна и предизвикателства.
Коментари Харесай

Христо Иванов: България се намира в исторически период на промяна и предизвикателства

България се намира в исторически интервал на смяна и провокации . В този подтекст, съпредседателят на „ Демократична България “ и водач на „ Да, България “ – Христо Иванов, изрази своята позиция и визия за бъдещето на страната в изявление пред „ Българска национална телевизия “. Той се концентрира върху значимостта на „ технологията на единодушието “ и нуждата от институционални промени, с цел да се реализира прогрес и стабилно развиване.

В актуалното българско общество, където политическата рецесия и корупцията са съществени провокации , Христо Иванов упорства, че единодушието и съдействието са от значително значение. Той акцентира, че решенията не могат да бъдат налагани от единствени сили, а би трябвало да бъдат резултат на просторен консенсус и включване на разнообразни отзиви.

Христо Иванов приканва за въвеждане на детайли на въздържание в другите властови центрове . Той акцентира, че този развой изисква време и поредни старания. Инициативата за промени в Конституцията се преглежда като начална стъпка към институционални промени, в това число промени в законите и процедурите.

Съдебната система е от изключително значение за Христо Иванов . Той приканва за промени, които да подсигуряват самостоятелност на правосъдната власт и по-ефективна прокуратура. Съдебната промяна, съгласно него, не се състои единствено в промени, оповестени в Държавен вестник, а съставлява огромен и комплициран развой, включващ промени в законите и институционалните структури .

Христо Иванов също по този начин преглежда нуждата от разнородни кандидатури и самостоятелни регулатори, които да способстват на институционалните промени . Той отхвърля концепцията за партийно разделяне на властта и упорства за безапелационни претенденти за разнообразни позиции .

В умозаключение, Христо Иванов предлага визия за България, която се основава на единодушие, съдействие и институционални промени . Този път към смяната може да бъде сложен и дълъг, само че съгласно него това е най-хубавият метод да се реализира стабилно развиване и превъзмогване на настоящите провокации . Този метод може да послужи като значим стартов пункт за разискване и деяние в българската общност и политика, като се стремим към по-добро бъдеще.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР