България се класира за големия финал на Евровизия 2018. Той

...
България се класира за големия финал на Евровизия 2018. Той
Коментари Харесай

България се класира за финала на Евровизия 2018

България се класира за огромния край на " Евровизия 2018 ". Той ще е на 12 май в събота от 22.00 часа в Лисабон, Португалия. На финала отиват още представителите на Австрия, Естония, Кипър, Литва, Израел, Чехия, Албания, Финландия и Ирландия., заяви Българска национална телевизия. Група Equinox откри място измежду 10-те страни от първия полуфинал на песенния конкурс, които не престават към огромното шоу. Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл извършиха в Лисабон песента Bones на композитора Борислав Миланов и в събота ще се състезават с още 26 състава.
Вчера деветнайсет страни се бориха за 10 места в по- " сложния " полуфинал, защото заради нечетния брой реализатори страните бяха с една повече от идващия.
В тази група са и някои от любимците на букмейкърите: колоритната представителка на Израел Нета с парчето си Toy, кипърската представителка Елени Фуриера, артистът от Чехия Миколас Йозеф и участничката от Естония Ирина Нехаева, с оперно осъществяване и впечатляващо образно показване с 3D мапинг. Залозите са доста динамични. Към момента букмейкърите отреждат на българския състав седмо място във финалното класиране, което е композиция от вота на феновете и оценките на професионални журита от всички страни.
Вторият полуфинал е на 10 май, а финалът ще се излъчва на 12 май от 22 ч. директно по Българска национална телевизия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР