България се изправя срещу Азербайджан в последния си мач от

...
България се изправя срещу Азербайджан в последния си мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Азербайджан срещу България - съставите

България се изправя против Азербайджан в последния си мач от новия интернационален шампионат под егидата на ФИФА – FIFA Series, който се организира в Баку. Мачът в азербайджанската столица е през днешния ден от 18:00 часа и ще го проследим онлайн в Gong.bg

Възпитаниците на Илиан Илиев завоюваха първата си среща от мини конкуренцията, откакто надделяха отбора на Танзания с 1:0. Въпреки упованията за по-лесен триумф над 119-ия в международната класация, „ лъвовете “ срещнаха компликации с африканците, които на два пъти уцелиха греди и имаха още едно доста преференциално състояние пред вратата на Димитър Митов.

Все отново България стигна до триумфа с прелестен гол на Кирил Десподов от фал през втората част. Това бе първи триумф за националите ни от 2022 година.

Домакините от Азербайджан също стигнаха до сложен триумф над Монголия с 1:0, като прецизен за отбора бе централният бранител Бахлул Мустафазада. В тима на азерите не блестят изявени звезди, само че Мустафазада е един от четиримата играчи на Карабах в състава – неотдавна Карабах бе покрай това да в профил водача в Бундеслигата Байер Леверкузен още на 1/8-финалите в Лига Европа, като водеше с 2:1 до самия завършек на реванша в Германия, само че в последна сметка отстъпи с 2:3 след тъждество 2:2 в първия дуел.

18,00 / АЗЕРБАЙДЖАН - БЪЛГАРИЯ 0:0

Стадион: " Тофик Бахрамов " (Баку, Азербайджан)

Рефер: Кристо Тохвер (Естония)

Азербайджан:

Селекционер: Ариф Асадов

България : 23. Иван Дюлгеров, 6. Валентин Антов, 3. Живко Атанасов, 5. Алекс Петков, 26. Виктор Попов, 4. Илия Груев, 7. Георги Костадинов, 20. Филип Кръстев, 11. Кирил Десподов, 22. Илиан Илиев, 17. Александър Колев

Селекционер: Илиан Илиев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР