България САЩ: България да защити интелектуалната собственост Координаторът по интелектуална

...
България САЩ: България да защити интелектуалната собственост Координаторът по интелектуална
Коментари Харесай

САЩ: България да защити интелектуалната собственост

България Съединени американски щати: България да отбрани интелектуалната благосъстоятелност Координаторът по интелектуална благосъстоятелност към Белия дом Вишал Амин разиска способи за усилване на потенциала на българските правоприлагащи институции  Николай Киров 18 ноември 2019, 21:56  Съединени американски щати: България да отбрани интелектуалната благосъстоятелност Източник: Министерство на вътрешните работи
„ Постигането на прогрес в отбраната на интелектуалната благосъстоятелност би засилило върховенството на закона в България и би подобрило капиталовия климат в страната “. Това съобщи Вишал Амин, координатор по интелектуалната благосъстоятелност към Белия дом.

Водена от представители на Белия дом делегация посети през днешния ден България, с цел да дискутира казуса.

Ани Салич с "реклама " на артикул за полова мощност, управляващите безсилни

Начело на делегацията беше координаторът по интелектуална благосъстоятелност към Белия дом Вишал Амин, а членовете ѝ включваха други представители на Белия дом, на Държавния департамент и на Департамента по вътрешна сигурност.

В София делегацията организира срещи със свои сътрудници от Министерството на културата, Главна прокуратура, ГДБОП, Американската комерсиална камара и локалната промишленост.

Тръмп: ИТ фирмите да търсят други възможности на Китай

Координаторът по интелектуална благосъстоятелност към Белия дом Вишал Амин разиска способи за усилване на потенциала на българските правоприлагащи институции в битката против проведената престъпност и корупцията. Амин акцентира, че стъпките, подхванати за реализиране на прогрес в отбраната на интелектуалната благосъстоятелност, биха засилили върховенството на закона в България.

„ Инвестирането в дадена страна е по-атрактивно, когато вложителите могат да разчитат, че върховенството на правото ще бъде наложено и когато са уверени, че тяхната интелектуална благосъстоятелност ще бъде предпазена,” съобщи Амин.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР