България Сън: Български джебчийки печелят по 20 хил. паунда Група

...
България Сън: Български джебчийки печелят по 20 хил. паунда Група
Коментари Харесай

Сън: Български джебчийки печелят по 20 хил. паунда

България Сън: Български джебчийки печелят по 20 хиляди паунда Група от крадли, настоящи постоянно по пет, се наричала Спайс гърлс. 14 юли 2019, 20:54 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Сън: Български джебчийки печелят по 20 хиляди паунда
Сън: Български джебчийки печелят по 20 хиляди паунда
 Сняг в Рила, наводнени къщи в Пловдивско
Сняг в Рила, наводнени къщи в Пловдивско
 Оранжев код за 18 области, ще има гръмотевични стихии
Оранжев код за 18 области, ще има гръмотевични стихии
 Радиация 3 пъти над нормата на
Радиация 3 пъти над нормата на " Вромос "
 Стопани и инспектори в конфликт поради чумата
Стопани и инспектори в конфликт поради чумата
 Истината за абсурда с туристите. Обвиняват хотелиера
Истината за абсурда с туристите. Обвиняват хотелиера
 Идва захлаждане, какво ще е времето идната седмица
Идва захлаждане, какво ще е времето идната седмица
 Арестуваха татко, изнасилвал детето си с години
Арестуваха татко, изнасилвал детето си с години

анди от добре подготвени български и румънски дами печелят по 20 000 английски лири на месец от кражби по улици и магазини във Англия, написа английският в. "Сън ".

Те работили на оживени улици и в посещавани от доста хора вириги или шикозни магазини и имали и екипи от хора, които да забаламосват набелязаните жертви. Бандите, наброяващи до пет души, работели на четириседмичен ротационен принцип. Техни цели били неведнъж японски и арабски туристи. Една от бандите била снимана напълно инцидентно в акция, когато тайландска туристка си направила селфи със селфи стик. Точно в този миг бандата й отмъкнала 400 лири.

В. "Сън " се е сдобил и със фотоси от мобилни телефони на членове на една от бандите. На една от фотосите се вижда огромна камара от банкноти от 20 лири, а на друга коледно дърво украсено с банкноти от 50 лири.
Частен детектив, работещ на Оксфорд стрийт, споделя, че обществеността към момента не си дава сметка за мащабите на казуса. Много от магазините, в които работят бандите, употребяват услугите на частни детективи и се обръщат към полицията, единствено като заловят апаш с хиляди лири у него, защото полицията така и така била претрупана от работа. Иначе детективите задържат крадлите, взимат им данните от персоналните карти, вършат им фотография и им издават възбрана за влизане в магазина, споделя детективът.

Highly trained 'dipper gangs' make £20,000 a month from pickpocketing sprees https://t.co/wHtUFjgTJc
— The Sun (@TheSun) July 14, 2019
Крадлите се състезавали една с друга коя ще се показа по-добре и си имали нещо като лична Шампионска лига. Начело й в този момент е крадла, известна с прозвището Диана Експрес. Група от крадли, настоящи постоянно по пет, се наричала Спайс гърлс. Отделно прякорите на петте в групата били Страховитата, Бебчето, Дъртата, Красавицата и Закръглената. На лондонската Оксфорд стрийт "гастролирали " единствено най-хубавите крадли. Изявата там била все едно да играеш край на Шампионска лига на Уембли, споделя частният детектив. Крадлите обикаляли из цялата страна, а когато натрупали задоволително пари, се прибирали вкъщи в големите си къщи, споделя детективът.

Твърди се, че дамите са от регионите на трите най-големи града в България и от региона на Букурещ в Румъния. Те пътували с националните си персонални карти, само че някои от тях имали и английски шофьорски книжки. За първи път са почнали да идват през 2007 година, когато паднаха рестриктивните мерки за работа за българи и румънци. Любимите магазини за деяние в Лондон са Хародс, Селфриджис или обмен бюрата, само че също и магазини от веригите Гап и Топшоп. Работното време на крадлите било от 10 ч. сутринта с обедна отмора към 13 ч. и след това възобновяване на работа следобяд, като пикът е сред 16 и 19 ч.

Ако крадлите са две, то става дума за румънки, само че по-големи групи са общо взето българки, споделя детективът. Крадлите носели дизайнерски очила и скъпи чанти, само че се познавали по маратонките, които из разрешавали да се придвижват бързо. В магазините те набелязвали жертвите и ги следвали на улицата. Там някоя от тях разсейвала жертвата, като я молела да я ориентира по карта, тъй като сякаш се е изгубила, или пък се навежда да си завърже тъкмо пред нея обувките. През това време други взимали парите на жертвата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР