България Румен Радев: Каква е връзката премиер – прокурор Премиерът

...
България Румен Радев: Каква е връзката премиер – прокурор Премиерът
Коментари Харесай

Румен Радев: Каква е връзката премиер – прокурор

България Румен Радев: Каква е връзката министър председател – прокурор „ Премиерът последователно си присвои правото всяка сряда да привиква основният прокурор и ръководителя на ДАНС ”, сподели президентът  Надежда Неменски 12 февруари 2020, 13:30  Пет години затвор за младежа, блъснал и умъртвил две дами в Карнобат
Пет години затвор за младежа, блъснал и умъртвил две дами в Карнобат
 Свидетел против Данчо Катаджията осъмна с развити болтове на автомобила си
Свидетел против Данчо Катаджията осъмна с развити болтове на автомобила си
 На изборите следващата година гласуваме машинно, държавното управление отпусна пари
На изборите следващата година гласуваме машинно, държавното управление отпусна пари
 След обира в Шумен: Разказ на вързаната със свински опашки служителка
След обира в Шумен: Разказ на вързаната със свински опашки служителка
 Диана Ковачева: Централният софийски затвор може да бъде изместен
Диана Ковачева: Централният софийски затвор може да бъде изместен
 Агресивен мъж заплашва с нож и души бременната си съседка (+Видео)
Агресивен мъж заплашва с нож и души бременната си съседка (+Видео)
 Безсъние във Врачанско: Кой пали къщи в с. Търнак (+Видео)
Безсъние във Врачанско: Кой пали къщи в с. Търнак (+Видео)
 КАТ стартира инспекции с газанализатори
КАТ стартира инспекции с газанализатори

рябва да горим нашите лични отпадъци, а не да вкараме извън. Това сподели президентът Румен Радев в отговор на въпрос от аудиторията в Лесотехническия университет, съобщи Агенция „ Фокус “.

„ Трябва да има надзор върху боклуците, които се внасят за горене. Водихме ги под RDF, обаче се оказа, че друг за който сме си мислили. Горят се нездравословни боклуци. Безогледно се внасят без никакъв надзор. От там би трябвало да стартираме.

Откриха тонове вносни боклуци в коритото на река Чая

Кой е виновен за това, за какво са го проспали служби, институции, виновни фактори, кой е имал интерес .

Заради замогването на една шепа предприемачи, страдат всички останали българи. Това е безусловно неприемливо. Това е пробив в метода на ръководство на страната. Това е политическия аспект ", акцентира Радев.

„ Ние би трябвало да горим нашите лични отпадъци, а не да вкараме извън. В никакъв случай. Ако ги горим, би трябвало да има всички нужни филтри и съоръжения по този начин, че да бъде безвредно”, сподели още той.

Президентът разяснява пред публицисти и

а СРС-тата против него .

„ Проблемът не е просто в бруталната офанзива против президента. Проблемът е в метода на ръководство на страната. В управлението, контрола и потреблението на службите и правоприлагащите органи в спазването на закона от тяхна страна.

Прокуратурата пусна записи на СРС-та с президента

Всичко това рефлектира върху правовата страна, и върху устоите на демокрацията, върху правата на елементарния жител. Тук ще би трябвало да се дава отговор на доста въпроси. Първият и най-важният е връзката министър председател – прокурор. Вие към този момент всички знаете кой подслушване и осъществя СРС-тата. Това е ДАНС. На кой е подчинена ДАНС – директно на Министерски съвет и непосредствено на министър-председателя. Знаел ли е министър-председателят, че неговите подчинени подслушват президента и то в жестоко нарушаване на закона и в случай че е знаел, за какво е позволил закононарушението. Ако не е знаел, значи, че имаме за министър председател човек, който е некадърен да ръководи тези значими служби”, сподели Радев.

„ Прокуратурата бърза да развее СРС-тата в общественото пространство в нарушаване на закона очевидно в нечий интерес. Покрай епичната битка с контрабандата

министър председателят последователно си присвои правото всяка сряда да привиква основният прокурор и ръководителя на ДАНС .

Покрай това преборване на контрабандата дали не се преборват и неуместните? Само запитвам. Това са значими въпроси”, добави президентът.

„ Господин Гешев върви при премиера и по доста други мотиви. Въпросът е по какъв начин по този начин тези толкоз бдителни във връзка с президента служби проспаха водната рецесия, боклуците, публичните поръчки в нарушаване, срутва на комерсиалния указател, хакерските офанзиви в Национална агенция за приходите, хазарта. При състояние, че имат наличие в тези отраслови комисии ", сподели още той.

Гешев и Европейска комисия дружно в битката с корупцията

„ Остава различен въпрос.

Защо господин Гешев вижда корупция на всички места другаде, само че не и в Министерски съвет

където се дефинира и харчи бюджет от първо лице? Тази голяма упоритост на основния прокурор да се принадлежности с корупцията някак не вижда очевадното”, акцентира Радев.

„ Аз чакам доста повече. Очаквам той да обърне внимание и на тези сигнали, които стоят в прокуратурата и на проверяващата публицистика, която дава мотиви за самосезиране”, добави президентът.

Кабинетът отстъпи пред Радев, дава пари за машинно гласоподаване

За машинното гласоподаване

„ Този въпрос аз го сложих от дълго време. Много ясно на срещите аз разгласих, че в случай че желаеме да има машинно гласоподаване, би трябвало да бъде оповестена в този момент публичната поръчка за закупуване, тъй че това е деяние в вярната посока”, сподели президентът.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: Румен Радев отпадък горене СРС Иван Гешев .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
2 коментара  1 Издръжката на фамилията се усилва  1 С какъв брой нараства токът от юли  1 Спират замърсяващите коли в София от през днешния ден  1 Руският газ за България може да поевтинее с 50% --> Пaрите ни  Издръжката на фамилията се усилва Издръжката на фамилията се усилва  С какъв брой нараства токът от юли С какъв брой нараства токът от юли  Спират замърсяващите коли в София от през днешния ден Спират замърсяващите коли в София от през днешния ден  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Каква е цената през днешния ден на тока в България и Германия Каква е цената през днешния ден на тока в България и Германия  Уволнения в Китай, откакто над 1000 души починаха от вируса Уволнения в Китай, откакто над 1000 души починаха от вируса  <br> Пълна смяна: <strong> Адел шокира </strong> с тънка талия (СНИМКА) <br>
Пълна смяна: Адел шокира с тънка талия (СНИМКА)
 <br> The Sun: Нови земетресения в кралското семейство – <strong> внукът на кралицата пред бракоразвод </strong> <br>
The Sun: Нови земетресения в кралското семейство – внукът на кралицата пред бракоразвод
Последни  <p>Неща, които <strong>не трябва</strong> да купувате втора употреба</p> Неща, които не би трябвало да купувате втора ръка  Пет години затвор за младежа, блъснал и умъртвил две дами в Карнобат Пет години затвор за младежа, блъснал и умъртвил две дами в...  Румен Радев Румен Радев: Каква е връзката министър председател – прокурор  Отново въоръжен обир на банка в София Отново въоръжен обир на банка в София  <p><strong>7 </strong>сигурни <strong>знака</strong>, че сте попаднали в <strong>лош хотел</strong></p> 7 сигурни знака, че сте попаднали в неприятен хотел  <p><span style= Поли Генова: Казват, че душата, достигайки тази възраст...  Писма бомби се взривиха в два пощенски клона в Холандия Писма бомби се взривиха в два пощенски клона в Холандия  Мъж вся суматоха в метро, имитира признаци на ковид Мъж вся суматоха в метро, имитира признаци на ковид  Защо цветните татуировки могат да бъдат рискови Защо цветните татуировки могат да бъдат рискови  Откриха нов тайнствен вирус, формиран от непознати гени Откриха нов тайнствен вирус, формиран от непознати...  <p>Колко коства животът в България</p> Колко коства животът в България  <p>Официално: Лео и Камила Мороне с първа обществена поява</p> Официално: Лео и Камила Мороне с първа обществена поява  Изнасилиха и пребиха свиреп 65-годишна в Шумен Изнасилиха и пребиха свиреп 65-годишна в Шумен  <p>Столетник получи <strong>70 000 валентинки</strong></p> Столетник получи 70 000 валентинки  Свидетел против Данчо Катаджията осъмна с развити болтове на автомобила си Свидетел против Данчо Катаджията осъмна с развити...  <p>Кабинетът отстъпи пред Радев, дава пари за машинно гласуване</p> Кабинетът отстъпи пред Радев, дава пари за машинно...  Huawei Съединени американски щати с нови обвинявания против Huawei  <p>Изненада! Ето кои две звезди влизат в&nbsp;<strong>&quot;Като две капки вода&quot;</strong></p> Изненада! Ето кои две звезди влизат в "Като...  <p><strong>10 </strong>непреходни цитата от <strong>Ейбрахам Линкълн</strong></p> 10 непреходни цитата от Ейбрахам Линкълн  След обира в Шумен: Разказ на вързаната със свински опашки служителка След обира в Шумен: Разказ на вързаната със свински... Всичко от през днешния ден Виц на деня На запустял остров из Тихия океан мъж с брада до коленете се разхожда по плажа. Изведнъж от вълните изниква красива жена. - Отдавна ли си… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Пълен поврат, след санкциите жителите на „ Кармен ” почистиха Пълен поврат, след санкциите жителите на „ Кармен ” почистиха  Джей Ло и Шакира превзеха сцената на Супербоул и превзеха сцената на Супербоул  Марин Льо Пен: Brexit е началото на края на Европейски Съюз Марин Льо Пен: Brexit е началото на края на Европейски Съюз  Ванеса Брайънт проговори за първи път след нещастието  Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени Водещи вести  <p>Иван Гешев разпореди инспекция на приватизацията</p> Иван Гешев разпореди инспекция на приватизацията  <p>Предупреждение: смъртоносният ковид е по-опасен от тероризма</p> Предупреждение: смъртоносният ковид е по-опасен от тероризма  <p>Колко коства животът в България</p> Колко коства животът в България  Откриха нов тайнствен вирус, формиран от непознати гени Откриха нов тайнствен вирус, формиран от непознати гени  <p><strong>Оптична илюзия</strong> обърка потребители&nbsp;(СНИМКА)</p> Оптична заблуда обърка консуматори в мрежата (СНИМКА)  От Силистра до най-известното дизайнерско студио в света

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР