"България развива всички видове туризъм, но има още много потенциал,

...
"България развива всички видове туризъм, но има още много потенциал,
Коментари Харесай

Екатерина Захариева прие генералния секретар на СОТ към ООН Зураб Пололикашвили

"България развива всички типове туризъм, само че има още доста капацитет, който може да се употребява. За нас туризмът е извънредно значим бранш от стопанската система и заради тази причина влагаме доста в него. Надявам се да виждаме повече българи, които да са част от Вашата организация ".

Това съобщи заместител министър-председателят и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила пред генералния секретар на Световната организация по туризъм към Организация на обединените нации Зураб Пололикашвили, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи. Вицепремиерът акцентира, че туристическият бранш способства за огромна част от приходите в стопанската система на страната и заради тази причина страната влага доста запаси за подобряването на инфраструктурата. Захариева направи паралел със свързаността на Западните Балкани – един от главните цели на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. „ Трябва да разберем, че колкото по-добре свържем страните и бизнеса си, толкоз по-добри условия ще има и за развиването на туризма. Този бранш не е единствено стопанска система, само че и обучение, контакти, пътища ", сподели още министър Захариева.

Двамата бяха единомислещи, че Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз дава доста добра опция да се подчертае ролята на туризма като водещ фактор за стимулиране на икономическия напредък и за създаване на мостове сред хората и страните. Зураб Пололикашвили благодари на страната ни за поддръжката за избирането му на поста общоприет секретар на Световната организация по туризъм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР