България Развитие по темата с пътните полицаи от Плевен Върнаха

...
България Развитие по темата с пътните полицаи от Плевен Върнаха
Коментари Харесай

Развитие по темата с пътните полицаи от Плевен

България Развитие по тематиката с пътните служители на реда от Плевен Върнаха заведение на предприемач, макар че фамилията на катаджията Цветомир Цолов влезе във притежание в парцела 15 юни 2020, 09:33  Близките на потърпевшата в Самоков: За нас този човек е палач
Близките на потърпевшата в Самоков: За нас този човек е палач
 Започва матурата за 7-и клас по български език
Започва матурата за 7-и клас по български език
 Времето през днешния ден - облачно, с превалявания и гръмотевици
Времето през днешния ден - облачно, с превалявания и гръмотевици
 Близо 40 литра дъжд се изля във Варна, 45 литра в Русе
Близо 40 литра дъжд се изля във Варна, 45 литра в Русе
 Разследване разкри по какъв начин забогатяха синовете на кмета на Ракитово
Разследване разкри по какъв начин забогатяха синовете на кмета на Ракитово
 Кирил Добрев: Едно нещо не мога да простя на Нинова
Кирил Добрев: Едно нещо не мога да простя на Нинова
 Домашен арест за мъжа, прегазил жена в Самоков
Домашен арест за мъжа, прегазил жена в Самоков
 Тити Папазов: Проектозаконът ще удари по
Тити Папазов: Проектозаконът ще удари по " Левски ", ще отидем на последно място

азвитие по тематиката с разследваните от NOVA пътни служители на реда от Плевен. Районният съд в града върна заведение на локален предприемач, макар че при започване на седмицата фамилията на катаджията Цветомир Цолов влезе във притежание в апетитния парцел в квартал "Сторгозия ", описват в предаването "Здравей, България ".

Разследване: Как служители на реда живеят в разкош на ръба на закона

Прокуратурата стартира нова инспекция на договорката от 2017 година, станала вследствие на систематичен тормоз на катаджията над притежателя, личния състав и гостите на заведението.

Заведението е запечатано от предишния понеделник. В Новините на NOVA демонстрираха влизането в заведението на новите притежатели, които 10 месеца не се бяха появявали. От документи стана ясно, че са притежатели на една компания, чието материално отговорно лице е дамата на пътния служител на реда Цветомир Цолов – Петя Цолова. Тя се появи на място за първи път след тези 10 месеца, откакто закупи заведение, оценено за над 1 200 000 лева единствено за 460 000 лева в търг с един единствен състезател, влезнал в наддаването в последните му минути. Така купувачът е бил предупреден.

Как върнаха на работа служител на реда, завлякъл десетки фамилии с хиляди левове

До търга притежател на заведението е Петър Стойков от Плевен. Пред камерата на NOVA мъжът описа, че го е заложил преди три години. Твърди, че губел клиенти, откакто е подложен на масирани инспекции от полицията. Проверяван е и личният състав му.

Той твърди, че още тогава е схванал, че служителят на реда е хвърлил око на парцела му. А когато цената на заведението пада на 400 000 лева, се появява покупател. Въпреки, че компанията е с капитал от 10 лева и няма право да прави покупко-продажби, парцелът е платен на търг единствено с един състезател – дамата на пътния служител на реда.

Арестуваха Данчо Катаджията в "Пирогов "

Адвокатът на към този момент някогашния притежател счита, че са позволени основни нарушавания, а новия притежател виждат за първи път. Претенциите на защитничката са още, че парцелът не е бил разгласен оптимално обществено, с цел да стигне до необятен кръг от хора. Според купувачите – това не било проблем.

Това развиване по тематиката е невиждано. След влизането на новите притежатели във владението се оказва, че заведението е върнато от Районния съд в Плевен.

Петър Стойков е индивидът, който подаде сигнал против пътни служители на реда за това, че повече от седем години е бил рекетиран.

"Нямам нищо срещу полицията, само че имам срещу избрани хора в полицията. Разсипаха ме, разрушиха ми и фамилията ", споделя той.

Данчо Катаджията освободен под домакински арест

"За пет часа изнесоха всичко от заведението и го изхвърлиха на паркинга начело. Това стана със съдействието на полицията и на кмета на Буковлък. Оказа се, че ни изгониха преди седмица, а в този момент ни връщат ", уточни още той.

Повече вижте във видеото.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: следствие пътни служители на реда Буковлък парцели .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Маската остава наложителна в лечебни заведения, градски превоз и аптеки  1 Как да си върнем парите за анулирано събитие  1 Наемодатели в Airbnb разпродават парцелите си  1 София става все по-евтина за живот --> Пaрите ни  Маската остава наложителна в лечебни заведения, градски превоз и аптеки Маската остава наложителна в лечебни заведения, градски превоз и аптеки  Как да си върнем парите за анулирано събитие Как да си върнем парите за анулирано събитие  Наемодатели в Airbnb разпродават парцелите си Наемодатели в Airbnb разпродават парцелите си  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Проф. Витанов: Случаите на COVID-19 може да доближат петцифрено число наесен - Теми в развиване | Vesti.bg Проф. Витанов: Случаите на COVID-19 може да доближат петцифрено число наесен - Теми в развиване | Vesti.bg  <br> Ангел Кунчев: Някои отидоха прекомерно надалеч <br>
Ангел Кунчев: Някои отидоха прекомерно надалеч
 Големият летен хороскоп, какво следва за всяка зодия Големият летен хороскоп, какво следва за всяка зодия  Къде у нас е най-евтин бензинът. Какви ще са цените през лятото Къде у нас е най-евтин бензинът. Какви ще са цените през лятото Последни  Развитие по тематиката с пътните служители на реда от Плевен Развитие по тематиката с пътните служители на реда от Плевен  Ще има ли безпорядък на границата и пред КАТ? Ще има ли безпорядък на границата и пред КАТ?  <p>Китайците нямат стигане, и пандемията не ги спира</p> Китайците нямат стигане, и пандемията не ги стопира  <p>&quot;Възмутени сме, за нас този човек е убиец&quot;</p> "Възмутени сме, за нас този човек е палач "  Започва матурата за 7-и клас по български език Започва матурата за 7-и клас по български език  От през днешния ден отварят нощните заведения и нощните клубове От през днешния ден отварят нощните заведения и нощните клубове  Откриха две тела в апартамент в Казанлък Откриха две тела в апартамент в Казанлък  Времето през днешния ден - облачно, с превалявания и гръмотевици Времето през днешния ден - облачно, с превалявания и гръмотевици  Как да се оправим със сезонните грипове и настинки Как да се оправим със сезонните грипове и настинки  Архив Учени засякоха първите радиовълни от Млечния път  Рязък спад на новите случаи на ковид, още 2 умряли Рязък спад на новите случаи на ковид, още 2...  Йерисо. Древен рид "Случи се по този начин, че станах обект на знамение "  Снимка: pixabay Близо 40 литра дъжд се изля във Варна, 45 литра в Русе  Мариян Иванов-Мано, Художникът, който рисува лицето на Бога  <p>Учени: Вълните на Южния океан ще стават по-високи&nbsp;</p> Учени: Вълните на Южния океан ще стават по-високи  <p>Как забогатяха синовете на кмета на Ракитово&nbsp;</p> Как забогатяха синовете на кмета на Ракитово  Кирил Добрев Кирил Добрев: Едно нещо не мога да простя на Нинова  Земетресение от 5,9 в Турция, ранени Земетресение от 5,9 в Турция, ранени  Домашен арест за мъжа, прегазил жена в Самоков Домашен арест за мъжа, прегазил жена в Самоков  България подготвена да се причисли към евроинициативата за ваксина за COVID-19 България подготвена да се причисли към евроинициативата... Всичко от през днешния ден Виц на деня Жена се кара със брачна половинка си:- Ти си свиня безчувствена! Как не те е позор! От толкоз време се караме и ти нито дума! И… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Ананиев издаде 4 заповеди за изключителната епидемиологична конюнктура Ананиев издаде 4 заповеди за изключителната епидемиологична конюнктура  3-годишно момче умря седмица след настаняване в приемно семейство 3-годишно момче умря седмица след настаняване в приемно семейство  DW: Кръвната група играе решаваща роля при COVID-19 DW: Кръвната група играе решаваща роля при COVID-19  Рекорден брой нови случаи на COVID-19 за денонощие Рекорден брой нови случаи на COVID-19 за денонощие  Бойко Борисов: Моят телефон няма кирилица Бойко Борисов: Моят телефон няма кирилица  Удължават изключителната епидемиологична конюнктура до 30 юни Водещи вести  Ще има ли безпорядък на границата и пред КАТ? Ще има ли безпорядък на границата и пред КАТ?  Откриха две тела в апартамент в Казанлък Откриха две тела в апартамент в Казанлък  От през днешния ден отварят нощните заведения и нощните клубове От през днешния ден отварят нощните заведения и нощните клубове  Йерисо. Древен рид " Случи се по този начин, че станах обект на знамение "  Как да се оправим със сезонните грипове и настинки Как да се оправим със сезонните грипове и настинки  Архив Учени засякоха първите радиовълни от Млечния път  Представителят на Оперативния щаб, математикът проф. Николай Витанов Проф. Витанов: Случаите на COVID-19 може да доближат петцифрено число наесен  <p>Учени: Вълните на Южния океан ще стават по-високи&nbsp;</p> Учени: Вълните на Южния океан ще стават по-високи поради затоплянето
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР