България Пускат движението по новоизградения бул. Петър Дертлиев (СНИМКИ) Новата

...
България Пускат движението по новоизградения бул. Петър Дертлиев (СНИМКИ) Новата
Коментари Харесай

Пускат движението по новоизградения бул. "Петър Дертлиев"

България Пускат придвижването по новоизградения бул. " Петър Дертлиев " (СНИМКИ) Новата права свързва непосредствено кв. „ Люлин ” с Околовръстното шосе 26 май 2020, 15:05  Пускат придвижването по новоизградения бул. Източник: БГНЕС
края на днешния ден ще бъде пуснато придвижването по новоизградения към 650-метров бул. “Петър Дертлиев “, който свързва „ Люлин “ и Околовръстен път, съобщи БГНЕС.

Новото трасе стартира от съществуващия бул. “Петър Дертлиев “, където е построено кръгово кръстовище и продължава към Околовръстен път. Булевардът е с две пътни платна в посока, всяко с по две ленти за придвижване и тротоари.

За понижаване на скоростта е построена изкуствена грапавина от двете страни на острия завой преди и след регион „ Люлин “. В самия завой скоростта е в допълнение лимитирана на 20 км/час. Изградена е и мантинела, както и спомагателни детайли за обезопасяване.

По време на строителството са реконструирани инженерна инфраструктура - тръбопровод и канализация, електроснабдяване, отводняване. Изградено е напълно ново осветяване.

От общината споделят, че пробивът на бул. „ Петър Дертлиев “ в „ Люлин “ е един от значимите инфраструктурни обекти, който извежда придвижването от мощно натоварените бул. „ Царица Йоана “ и бул. „ Сливница “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР