България Проверки след смъртта на мъж пред болница Мъжът е

...
България Проверки след смъртта на мъж пред болница Мъжът е
Коментари Харесай

Проверки след смъртта на мъж пред болница

България Проверки след гибелта на мъж пред болница Мъжът е бил изписан и е умрял пред болничното заведение  Виолета Русенова 25 април 2019, 23:26
лед гибелта на пациент пред столична болница - здравното министерство стартира незабавна инспекция по случая. Вчера 71-годишен мъж умря пред Пета градска болница, минути откакто е изписан. Според очевидци никой от болничното заведение не се отзовал на молбата за помощ, съобщи NOVA.

Четири инспекции текат паралелно в Пета градска болница - от здравното министерство, Столична община, Регионалната здравна ревизия и вътрешна инспекция, назначена от шефа на болничното заведение. От лечебното заведение отхвърлиха коментар с претекст, че чакат привършване на одита и изясняване на случая.

Вчера пред нашата камера очевидец на нещастието съобщи, че е правил опити да извика на помощ лекари от болничното заведение. След като половин час никой не се е появил, се е обадил на незабавния телефон 112.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР