България Протестиращи блокираха Цариградско шосе Причината е центърът по наркомании,

...
България Протестиращи блокираха Цариградско шосе Причината е центърът по наркомании,
Коментари Харесай

Протестиращи блокираха Цариградско шосе

България Протестиращи блокираха „ Цариградско шосе ” Причината е центърът по наркомании, който хората желаят неотложно да бъде изместен  Надежда Неменски 11 ноември 2019, 22:33  Протестиращи блокираха „ Цариградско шосе ”
Протестиращи блокираха „ Цариградско шосе ”
 Сериозни промени за кандидат-шофьорите
Сериозни промени за кандидат-шофьорите
 Мая Манолова внесе тъжба за анулиране на изборите
Мая Манолова внесе тъжба за анулиране на изборите
 Отцепиха региона към джамията в София
Отцепиха региона към джамията в София
 Кметът на Несебър поставя клетва под ескорт и с белезници
Кметът на Несебър поставя клетва под ескорт и с белезници
 Премиерът Борисов: Догодина полутечен газ от Съединени американски щати
Премиерът Борисов: Догодина полутечен газ от Съединени американски щати
 Борисов подреди, уволниха шефа на болничното заведение в Пазарджик
Борисов подреди, уволниха шефа на болничното заведение в Пазарджик
 Властите безсилни пред артикул за полова мощност, рекламиран от Ани Салич
Властите безсилни пред артикул за полова мощност, рекламиран от Ани Салич

ители на квартал „ Младост” блокираха придвижването по бул. „ Цариградско шосе” в посока център в символ на митинг. Те упорстват центърът по наркомании в „ Младост 1” да бъде неотложно затворен и изместен на друго място, съобщи организация БГНЕС.

Мотивът им за това е, че

центърът се намира наоколо до детска градина, учебно заведение и детски площадки .

„ Ние жителите на „ Младост” изрично отстояваме позицията си и не имаме вяра на обещанията на министър Ананиев и Министерството на здравеопазването, че до края на годината центърът ще бъде изместен. Ние не имаме вяра на голи обещания и желаеме по най-бързия метод центърът да бъде преместен”, сподели Кристияна Тодорова, която е уредник на митинга.

Тя изясни, че недоверието им е подбудено от смяна на поетия ангажимент от страна на ведомството. Първоначално Ананиев декларирал, че към този момент се ремонтира постройка, а в формален отговор от 5 ноември се показва, че ще желаят 4 млн. лева от Министерски съвет за строителство на нова постройка.

Заради неверните решения, които са взели Министерството на здравеопазването и министър Кирил Ананиев, протестиращите желаеха оставката му.

Тодорова изрази и подозрение, че от Министерство на здравеопазването чакат да дойдат студените дни и хората да се откажат да се борят против центъра, и той да си остане на същото място. „ Това, обаче, няма да се случи”, увери тя. И с цел да покажат, че имат необятна поддръжка, са внесли подписка с над 5000 подписа във вътрешното министерство и до премиера Бойко Борисов.

Организаторът на митинга заявява, че те

не са против наркозависимите, само че са срещу те да се лекуват сред децата им .

Тодорова сигнализира, че откогато центърът работи, са нарастнали и кражбите в региона, а също по този начин по детските площадки все по-често деца и родители намират спринцовки и шишета от метадон.

Протестите не престават всеки понеделник до момента в който настояването на жителите на „ Младост” не бъде изпълнено.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: митинг Цариградско шосе център по наркомании .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Колко ще плащаме по новата автомагистрала от Калотина до Белград  1 Средната пенсия ще доближи 412 лв. през 2020-а  1 Вижте защо ще дадат 114 млн. евро на фермерите  1 Колко би трябвало да съм икономисал, с цел да се пенсионирам: Pariteni.bg и The Business institute ти оказват помощ в сметките --> Пaрите ни  Колко ще плащаме по новата автомагистрала от Калотина до Белград Колко ще плащаме по новата автомагистрала от Калотина до Белград  Средната пенсия ще доближи 412 лв. през 2020-а Средната пенсия ще доближи 412 лв. през 2020-а  Вижте защо ще дадат 114 млн. евро на фермерите Вижте защо ще дадат 114 млн. евро на фермерите  Колко би трябвало да съм икономисал, с цел да се пенсионирам: Pariteni.bg и The Business institute ти оказват помощ в сметките Колко би трябвало да съм икономисал, с цел да се пенсионирам: Pariteni.bg и The Business institute ти оказват помощ в сметките Не пропускай  Пияна удари магазин в Пловдив с автомобила си Пияна удари магазин в Пловдив с автомобила си  Кобрата от Калифорния: Станаха напук малко нещата Кобрата от Калифорния: Станаха напук малко нещата  <br> <strong> Всяка зодия </strong> би трябвало да направи тези промени, ето за какво <br>
Всяка зодия би трябвало да направи тези промени, ето за какво
 Рядко събитие - Меркурий ще премине пред Слънцето Рядко събитие - Меркурий ще премине пред Слънцето Последни  Протестът на Протестиращи блокираха „ Цариградско шосе”  <p>Сериозни промени за кандидат-шофьорите</p> Сериозни промени за кандидат-шофьорите  <p>Машинист от &bdquo;Ораново&rdquo; на съд за гибелта на миньор</p> Машинист от „ Ораново” на съд за гибелта на...  <p>ГЕРБ: Манолова &bdquo;сапунисва&rdquo; имиджа си и търси оправдание</p> ГЕРБ: Манолова „ сапунисва” имиджа си и...  Мая Манолова Мая Манолова внесе тъжба за анулиране на изборите  Вальо Михов: Никога не съм бил с маска в живота си Вальо Михов: Никога не съм бил с маска в живота си  Гешев: Търси се опция да се провали изборът на основен прокурор Гешев: Търси се опция да се провали изборът на...  Българка измежду учените, създали сензационно изобретение Българка измежду учените, създали сензационно изобретение  <p>На 53 и със стегнат стомах? <strong>Холи Бери</strong>&nbsp;доказва, че е възможно</p> На 53 и със стегнат стомах? Холи Бери потвърждава, че е...  Нови отговорности и професионални конфликти в „ Откраднат живот “ Нови отговорности и професионални конфликти в „ Откраднат...  <p>Силно земетресение във Франция, има ранени</p> Силно земетресение във Франция, има ранени  Джамията Отцепиха региона към джамията в София  <p>Намериха монети за 1 млн. лева у лихварите от Павликени</p> Намериха монети за 1 млн. лева у лихварите от Павликени  <p>Липсата на <strong>секс</strong> води до тези <strong>здравословни проблеми</strong></p> Липсата на секс води до тези здравословни проблеми  Четири момчета пребиха младеж Четири момчета пребиха младеж  <p><strong>11.11</strong> &ndash; какво е смисъла на днешната дата съгласно нумерологията</p> 11.11 – какво е смисъла на днешната дата...  Кметът на Несебър поставя клетва под ескорт и с белезници Кметът на Несебър поставя клетва под ескорт и с белезници  <p>Херцогините в черно: <strong>Кейт и Меган</strong>&nbsp;на значимо събитие</p> Херцогините в черно: Кейт и Меган на значимо събитие  <p>Премиерът: Догодина полутечен газ от САЩ</p> Премиерът: Догодина полутечен газ от Съединени американски щати  Борисов подреди, уволниха шефа на болничното заведение в Пазарджик Борисов подреди, уволниха шефа на болничното заведение в... Всичко от през днешния ден Виц на деня Угрижен Иванчо споделя на майка си: - Не знам дали да имам вяра на учителката ни... Вчера сподели, че 6 плюс 4 е 10, а днес… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Градинарят на Моне: по какъв начин се съживява легенда  Българин усъвършенства втори връх на Гинес (СНИМКИ)  От Стакевци до НАСА и  Българската художничка, която лети над покривите на Прага  Да бъдеш преподавател - въпреки и без поддръжка  Можете ли да отговорите на тези 8 въпроса без неточност? Можете ли да отговорите на тези 8 въпроса без неточност? Водещи вести  <p><strong>Днес почитаме</strong> светеца, настойник на семейството</p> Днес почитаме св. Мина - настойник на фамилията  <p><strong>11.11</strong> &ndash; какво е смисъла на днешната дата съгласно нумерологията</p> 11.11 – какво е смисъла на днешната дата съгласно нумерологията  <p>Липсата на <strong>секс</strong> води до тези <strong>здравословни проблеми</strong></p> Липсата на секс води до тези здравословни проблеми  <p>ГЕРБ: Манолова &bdquo;сапунисва&rdquo; имиджа си и търси оправдание</p> ГЕРБ: Манолова „ сапунисва ” имиджа си и търси опрощение  Българка измежду учените, създали сензационно изобретение Българка измежду учените, създали сензационно изобретение  <p>Машинист от &bdquo;Ораново&rdquo; на съд за гибелта на миньор</p> Машинист от „ Ораново ” на съд за гибелта на миньор  Гешев: Търси се опция да се провали изборът на основен прокурор Гешев: Търси се опция да се провали изборът на основен прокурор  Вальо Михов: Никога не съм бил с маска в живота си Вальо Михов: Никога не съм бил с маска в живота си  <p>На 53 и със стегнат стомах? <strong>Холи Бери</strong>&nbsp;доказва, че е възможно</p> Холи Бери сподели изваяните си коремни мускули (СНИМКА)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР