България продължава без победа квалификациите за Евро 2020. Този път

...
България продължава без победа квалификациите за Евро 2020. Този път
Коментари Харесай

България пак не спечели – 0:0 в Черна гора

България продължава без победа квалификациите за Евро 2020. Този път отборът на Красимир Балъков най-малко не загуби за разлика от предходните 4 мача. Националите направиха 0:0 във визитата си на Черна гора и не престават да са последни в групата.

Нашите започнаха по-добре и сътвориха няколко положения. Първи късмет имаше Кристиян Малинов, само че не уцели вратата. В седмата минута Антон Недялков откри Галин Иванов на отлична позиция в наказателното поле, само че той прати топката във вратаря Петкович.

Първият прецизен удар във вратата на Пламен Илиев бе в 21-ата минута. Той обаче улови шута на Йовович. После пристигна ред на Божидар Краев. Той прати топката във вратата, само че попадението бе вярно анулирано поради засада. После той имаше две благоприятни условия, само че не съумя да се разпише. В края на първата част Черна гора направи насилствена промяна, поради травма на капитана Савич.

Домакините започнаха по-силно втората част. Първо Йовичич се озова на отлична позиция, само че Илиев извади удара му. После Хакшабанович опитва рефлекса на българския вратар, само че той отново се оправи. До края за България дебютира Бирсент Карагерен. Той можеше да асистира за гол след центриране от директен свободен удар, само че Секулич блокира шута на Костадинов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР