България приключи с Лигата на нациите след равенство със СловенияОтборът

...
България приключи с Лигата на нациите след равенство със СловенияОтборът
Коментари Харесай

България приключи с Лигата на нациите след равенство със Словения

България завърши с Лигата на нациите след тъждество със Словения
Отборът на България не съумя да се класира за финалната фаза на Лигата на нациите, откакто направи тъждество 1:1 със Словения в последния си мач от група С3 на конкуренцията.

„ Лъвовете “ имаха потребност от триумф, с цел да запазят шансове да изместят Норвегия от първото място в групата, само че стигнаха единствено до точка на Националния стадион „ Васил Левски “, до момента в който скандинавците взеха гостуването си на Кипър с 2:0 и не престават към финалната четворка на шампионата.

Възпитаниците на Петър Хубчев преобладаваха през по-голямата част от дуела, само че мъчно стигаха до чисти голови положения, до момента в който словенците играха грамотно и се отбраняваха добре. Нашият отбор въпреки всичко съумя да поведе в резултата в 68-та минута, когато резервата Галин Иванов се разписа с прецизен изстрел с глава след положително центриране на Страхил Попов отдясно, а в идващите минути играчите на България се втурнаха в търсене на нужните им нови два гола и оставиха свободни пространства пред гостите, които се възползваха от това и изравниха в 75-та минута с прецизен изстрел по земя на Миха Зайц.

До края на дуела не паднаха повече голове макар съществени български напън и в последна сметка дуелът приключи при резултат 1:1. По този метод България приключи на второ място в групата с 11 точки от шест мача, на две точки зад спечелилия в групата Норвегия. Тимът на Кипър приключва на трета позиция с пет точки, до момента в който Словения отпада в последната дивизия на шампионата. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР