България Пребиха с бухалки трима ученици във Велико Търново Едното

...
България Пребиха с бухалки трима ученици във Велико Търново Едното
Коментари Харесай

Пребиха с бухалки трима ученици във Велико Търново

България Пребиха с бухалки трима възпитаници във Велико Търново Едното момче е в по-тежко положение и е прието в болница, а останалите са освободени за домашно лекуване 11 септември 2019, 16:20  Пребиха с бухалки трима възпитаници във Велико Търново Източник: iStock
рима възпитаници от Спортното учебно заведение са нападнати с бухалки от други младежи към обяд на 10 септември в региона на пазара в кв. "Бузлуджа " във Велико Търново.

Това стана ясно на брифинг в Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Велико Търново, съобщи "Фокус ".

Сигнал за случая е подаден на тел. 112 от очевидци. На място са изпратени кола за спешна помощ и полицейски екип. И тримата младежи - двама деветокласници и седмокласник, са откарани за обзор в Центъра за незабавна здравна помощ. Едното момче е в по-тежко положение и е прието в болница, а останалите са освободени за домашно лекуване.

"Извършителите са арестувани, те са 16-17 годишни. Касае се за любовна драма, за девойки, изяснено е. Всички са от Велико Търново. Има информация, че е употребена бухалка, само че занапред следва събиране на доказателства ", сподели шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Димитър Машов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР