България попадна в топ 12 на световното първенство по футбол

...
България попадна в топ 12 на световното първенство по футбол
Коментари Харесай

България в топ 12 на световното по футбол за бездомни хора

България попадна в топ 12 на международното състезание по футбол за бездомни хора в Мексико Сити, откакто победи 3:2 Австрия във финалната фаза на шампионата.

Късно нощес националите изгубиха с 4:6 от Индонезия и пропуснаха шанса да играят през днешния ден за деветото място на Мондиала. В последна сметка българският отбор ще се изправи против Коста Рика в дуел за единадесетата позиция в крайното класиране на шампионата.

Финалът при мъжете на международното състезание е сред тимовете на Мексико и Чили. Двубоят за третото място е сред Унгария и Португалия. За петото – сред Южна Африка и Бразилия, за седмото – сред Босна и Херцеговина и Литва и за деветото – сред Индонезия и Русия.

Финалният мач при дамите е сред Мексико и Колумбия, а за третото място играят Чили и Бразилия.

След неувереното си показване в петък родният отбор стартира извънредно стимулирано мача си с австрийците, повеждайки с 3:0 с попадения на Трайчо Методиев, Коце Ангелов и Асен Йорданов. Съперникът обаче върна два гола след дузпа и неточност в българската защита.

По подобен метод стартира и срещата с Индонезия, в която българският тим още веднъж поведе с 3:0 с попадения на Трайчо Методиев, Асен Йорданов и автогол на противника. Азиатците върнаха два гола и до края на първата част Стефан Стефанов усили задатъка на България за 4:2. Второто полувреме обаче българският отбор отпадна физически и индонезийците направиха поврат до 4:6.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР