България попадна в тежка група за Европейското по волейбол за

...
България попадна в тежка група за Европейското по волейбол за
Коментари Харесай

България попадна в тежка група за Европейското по волейбол за жени

България попадна в тежка група за Европейското по волейбол за дами
Волейболистките на България попаднаха в група "А" на Европейското състезание по волейбол през 2019 година, това отреди тегленият през днешния ден чоп в Истанбул. Съперници на националките ни са Турция, Сърбия, Франция, Финландия и Гърция. Двубоите ще се играят в турската столица Анкара.

В предварителна група "В" попаднаха тимовете на домакина Полша, Италия, Белгия, Украйна, Португалия и Словения. Срещите ще бъдат в полския град Лодз.

Жребият събра в предварителна група "С" съставите на домакина Унгария, Холандия, Хърватия, Азербайджан, Румъния и Естония. Мачовете ще се проведат в Будапеща.

В предварителна група "D" един против различен ще се изправят тимовете на домакина Словакия, Русия, Гурмания, Беларус, Испания и Швейцария. Срещите ще се играят в Братислава.

За втората фаза на шампионата се класират първите четири отбора от всяка група, като следват директни елиминации. Съперници в тази фаза ще бъдат класиралите се отбори от група "А" против тези от група "С", и надлежно тимовете заели първите четири места от група "В" против група D.

Европейското състезание ще се организира от 23 август до 9 септември в четири страни - Турция, Полша, Унгария и Словакия. Четвъртфиналните дуели ще се играят в Турция и Полша. Финалната четворка е в Анкара. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР