България показва модел за етническа толерантност за това как може

...
България показва модел за етническа толерантност за това как може
Коментари Харесай

Борисов: Българските служби за охрана на границите са сред най-добрите

България демонстрира модел за етническа приемливост за това по какъв начин може християните и мюсюлманите, а и другите религии, да живеят добре. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на 18-ата годишна конференция на Международния институт по контратероризъм в Израел.
„ Заради многовековното иго в страните от Западните Балкани има доста насложени исторически страдания, събития и варварства. Трябва да съумеем да убедим приятелите и сънародниците си, че едва ли има вяра, която да подклажда това да убиваш почтени хора. Когато Западните Балкани са в „ задния двор “, бързо стават жертва на войни, етнически прочиствания и връщащи се бойци от войни “, уточни министър председателят, представен от " Фокус ".
По думите му Балканите могат да се трансфорат от " барутен погреб " в положително място за живеене.
Според министър-председателя българските служби са се потвърдили като едни от най-хубавите в защитата по границата и в контратероризма.
„ Трябва да убедим света, че няма по-хубаво нещо от мира, от взаимното битие. Войната към Йерусалим се води дълги години и няма да спре. Водата и олиото няма да се смесят. Трябва да живеем толерантно, да намерим пътя и лекарството. С израелските и американските сътрудници, и освен, вършим голяма работа по опазването на границите. Там мисля, че сме от най-хубавите “, сподели още министър председателят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР