“България показа, че иска промяна и се надява на тази

...
“България показа, че иска промяна и се надява на тази
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Алтернативите на БСП са искрени и можем да ги приложим и на практика

 “България сподели, че желае смяна и се надява на тази смяна. За страдание тези избори не съумяха да произведат тъкмо тази смяна, по тази причина би трябвало да отидем още веднъж на избори. Нямаше предпочитание в този парламент за смяна. " Това съобщи по БНР националният представител от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев.

Той акцентира, че единственото, което е интересувало новите партии в Народното събрание е Изборният кодекс.

“Всички тези поръчки - за търсене на отговорност за тези 10 години за ръководството на Борисов, за положението, в което е страната ни, икономическите проблеми, обществените проблеми, пред които сме изправени - за тези партии нищо от това не е от голяма важност. Поради този факт би трябвало да отидем на избори и да потърсим още веднъж доверието на българските жители. ", акцентира Мирчев.

Социалистът напомни, че поръчките на тези партии са били големи, само че действителността се е оказала друга. Той разкри, че няма и никакъв опит за разговор, като даже и новите партии в Народното събрание не си приказват между тях:

“Тези партии имат вътре в себе си недоразумение и то по основни законопроекти. Например, за предлагането на Движение за права и свободи за пропаганда на “майчин език ", депутатите от партията на Мая Манолова гласоподаваха по 2 разнообразни метода. Тоест тази партия първо няма никаква идеология, върху която да седи и второ те вътре не могат да се схванат по основни проблеми. "

Стоян Мирчев напомни, че и при други гласувания в Изборния кодекс са се видели такива несъгласия и в “Демократична България " както и в партията на Слави Трифонов. Той изрази подозрение: в случай че на тези партии се наложи да ръководят, по какъв начин ще постановат своите политики и визии за страната освен това състояние.

“Ако бяхме приели мандата и бяхме пробвали да съставим държавно управление, щяхме да дадем още седмица на Борисов да ръководи и да твори тези негативи, на които сме очевидци през последните 10 години.

Надявам се гласоподавателите да си дадат сметка, че част от така наречен партии на смяната не са партии на смяната, а огромна част от тези лица са част от статуквото. Дано хората си дадат сметка, че това, което правихме 4 години против ГЕРБ, че всичките други възможности, които предлагахме, са откровени послания към хората и в действителност можем да ги използван на процедура ", безапелационен бе Мирчев.

Той посочи, че България сега е в доста характерна обстановка, като в страната има здравна и икономическата рецесия, и сме на прага да влезем в тежка политическа рецесия, в която непрекъснато да се въртят избори след избори.

“Не можем да си го позволим, тъй като България е на последно място във всички ранглисти. Трябва много  бързо да се вземат решения. Призовавам всички оттук насетне да действаме по-мъдро. ", съобщи Стоян Мирчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР