България подкрепи засилване на ограничителните мерки, с оглед оказване на

...
България подкрепи засилване на ограничителните мерки, с оглед оказване на
Коментари Харесай

МВнР: България подкрепи засилване на ограничителните мерки срещу Русия

България поддържа усилване на ограничаващите ограничения, с оглед оказване на напън върху Русия за преустановяване на военните дейности, както и затваряне на въздушното пространство на Европейски Съюз за съветски самолети.

Това сподели министърът на външните работи Теодора Генчовска, която взе присъединяване в изключително съвещание на министрите на външните работи на страните членки на Европейски Съюз, извършено в неделя вечерта.

Обсъдени бяха стъпки за подкрепяне на Украйна и даване на филантропична помощ. Беше взето политическо решение за съответни ограничения за усилване на ограничаващите ограничения по отношение на Русия по отношение на военната експанзия против Украйна.

" България към този момент приема украински бежанци. Европейски Съюз и страните членки би трябвало да имат подготвеност да обезпечат протекция и поддръжка за украинците, бягащи от войната ", уточни министър Генчовска и акцентира, че европейската вероятност за Украйна, както и за Грузия и Република Молдова е от значително значение.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР