България Отвлеченият и освободен капитан е вече в България Той

...
България Отвлеченият и освободен капитан е вече в България Той
Коментари Харесай

Отвлеченият и освободен капитан е вече в България

България Отвлеченият и освободен капитан е към този момент в България Той към момента е в потрес от претърпяното, изясни заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев 26 май 2020, 09:35  При какви ограничения одобряват децата в детските градини
При какви ограничения одобряват децата в детските градини
 Опасна права: Жители с подписка след драматичен случай
Опасна права: Жители с подписка след драматичен случай
 Бракониери в България гръмнаха една от най-редките птици
Бракониери в България гръмнаха една от най-редките птици
 Общо 17 плажа ще са с безвъзмездни чадъри
Общо 17 плажа ще са с безвъзмездни чадъри
 Тежка злополука сред ТИР и лек автомобил, мъж почина
Тежка злополука сред ТИР и лек автомобил, мъж почина
 Реакцията на Министерство на вътрешните работи след разкритията за корупция измежду пътни служители на реда
Реакцията на Министерство на вътрешните работи след разкритията за корупция измежду пътни служители на реда
 Пада 14-дневната карантина за българските водачи на интернационалните транспорти
Пада 14-дневната карантина за българските водачи на интернационалните транспорти
 Какво време ни чака през днешния ден
Какво време ни чака през днешния ден

твлеченият и освободен български капитан към този момент е в родината си.

Това сподели в предаването "Здравей, България " по NOVA заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев.

"Беше извършена доста добре премислена и координирана интервенция от няколко страни. Българското външно министерство посредством спешния щаб, се оправи чудесно с координацията с другите институции от страните, забъркани в този случай ", изясни Георгиев.

Пирати нападнаха транспортен съд с български моряци в Бенин

Той добави, че притежателят на кораба е бил мощно зает с провелата се интервенция. Тя се осъществила в съдействие с немските институции и с страните, които имаха свои жители на кораба – България, Украйна, Русия и Филипините.

Заместник-министърът на външните работи изясни, че българския жител е в положително положение. Направени са му и медицински прегледи. Той към момента е в потрес от претърпяното.

Капитанът и седем от моряците в екипажа бяха взети за заложници на 19 април край крайбрежията на град Котону. Корабът плава под португалски байрак, а транспортната компания, която го обслужва, е основана в Германия.

На 21 април Министерство на външните работи получи удостоверение по дипломатически път от Португалия и Германия, че на борда на завладения от пирати транспортен съд край крайбрежията на град Котону в Бенин има български жител. Той е и капитан на нападнатия контейнеровоз, оповестиха тогава от българското външно министерство.

Георг Георгиев уточни още, че е имало голям брой проблеми, свързани със наложителната 14-дневна карантина на влизащите в страната жители.

Той добави, че все към момента има места с прекратени полети и нарушени връзки поради епидемиологичната конюнктура, основана от ковид.

"Имахме жители на Филипините, които не можеха да стигнат от вътрешен остров до столицата. Бяха прекратени вътрешните полети. Имахме жители в Аржентина и Малта. Нашите представители проведоха полети, от време на време комбинирани, с цел да могат да се приберат нашите жители ", сподели Георг Георгиев.

Министерство на външните работи удостовери: Има българин на кораба, отвлечен от пирати край Бенин

Освободиха българския капитан, похитен от пирати в Африка




 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: транспортен съд .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 17 плажа с безвъзмездни чадъри и шезлонги това лято  1 Детските градини и ясли в София възобновяват работа  1 До 100 000 лева безплатно за компании по нова мярка  1 Парите на туристите ще бъдат връщани най-рано есента --> Пaрите ни  17 плажа с безвъзмездни чадъри и шезлонги това лято 17 плажа с безвъзмездни чадъри и шезлонги това лято  Детските градини и ясли в София възобновяват работа Детските градини и ясли в София възобновяват работа  До 100 000 лева безплатно за компании по нова мярка До 100 000 лева безплатно за компании по нова мярка  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531 Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531  <br> ДВГ ще усили цилиндрите в бъдеще. Porsche изяснява <br>
ДВГ ще усили цилиндрите в бъдеще. Porsche изяснява
 Колко постоянно да чистим всяка стая от вкъщи си Колко постоянно да чистим всяка стая от вкъщи си  Няколко супер хрумвания за украса на дребни балкони Няколко супер хрумвания за украса на дребни балкони Последни  Атанас Балкански Нaско от Hell’s Kitchen: Влакче на ужасите – адреналин  Отвлеченият и освободен капитан е към този момент в България Отвлеченият и освободен капитан е към този момент в България  <p>Д-р Кунчев: <strong>Черноморието</strong> ни ще е измежду от <strong>най-безопасните места</strong></p> Д-р Кунчев: Черноморието ни ще е измежду от...  При какви ограничения одобряват децата в детските градини При какви ограничения одобряват децата в детските градини  <p>10% от британците обичат колата повече от колегата си</p> 10% от британците обичат колата повече от колегата си  Опасна права: Жители с подписка след драматичен случай Опасна права: Жители с подписка след драматичен случай  <p>Само 10 нови случая на COVID-19 и без жертви</p> Само 10 нови случая на COVID-19 и без жертви  <p>Първа страна в Европа &ndash; свободна от коронавирус</p> Първа страна в Европа – свободна от ковид  Манфред Вебер Вебер: България ще може да се възползва от Фонда за...  <p>От през днешния ден: децата могат да спортуват, отварят детски градини</p> От през днешния ден: децата могат да спортуват, отварят детски...  <p>Българин превзема Китай с детска книга</p> Българин превзема Китай с детска книга  Apple iPhone SE Хакери съумяха да отключат всички модели на iPhone  <p>Най-смешните сватбени снимки</p> Най-смешните сватбени фотоси  “Шокирани сме “Шокирани сме ": Какво става в Швеция  Испания понижи с близо 2 хиляди умрелите от ковид-19 Испания понижи с близо 2 хиляди умрелите от ковид-19  СЗО стопира тестванията на хлорохин като лек за ковид-19 СЗО стопира тестванията на хлорохин като лек за ковид-19  Бракониери в България гръмнаха една от най-редките птици Бракониери в България гръмнаха една от най-редките...  След дъжда, Антон Антонов Изложбите: още веднъж задача допустима  Безследно изчезнали, тъй като споделиха истината за Ухан Безследно изчезнали, тъй като споделиха истината за Ухан  Световните океани бързо губят кислорода си Световните океани бързо губят кислорода си Всичко от през днешния ден Виц на деня - Муцка, на какъв брой си години? - На 28. - Е по какъв начин по този начин, нали синът ти е на 18? - Ми, порастват си децата. Кво… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Разследване: Как служители на реда живеят в разкош на ръба на закона  Журналистът Георги Александров се е удавил, има и контузии от рухване  Български доктор в Съединени американски щати: Български доктор в Съединени американски щати: " Щеше да е комедия, в случай че не беше покруса "  Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно  Пет неистини за ковид Пет неистини за ковид  КПКОНПИ лишава имущество на някогашен финансов министър, запорират и акции на Прокопиеви Водещи вести  <p>Първа страна в Европа &ndash; свободна от коронавирус</p> Първа страна в Европа – свободна от ковид  <p>Д-р Кунчев: <strong>Черноморието</strong> ни ще е измежду от <strong>най-безопасните места</strong></p> Д-р Кунчев: Черноморието ни ще е измежду от най-безопасните места  <p>Българин превзема Китай с детска книга</p> Българин превзема Китай с детска книга  Атанас Балкански Нaско от Hell’s Kitchen: Влакче на ужасите – адреналин  <p>Най-смешните сватбени снимки</p> Най-смешните сватбени фотоси  <p>От през днешния ден: децата могат да спортуват, отварят детски градини</p> От през днешния ден: децата могат да спортуват, отварят детски градини  Манфред Вебер Манфред Вебер: България ще може да се възползва от Фонда за възобновяване  СЗО стопира тестванията на хлорохин като лек за ковид-19 СЗО стопира тестванията на хлорохин като лек за ковид-19  Безследно изчезнали, тъй като споделиха истината за Ухан Безследно изчезнали, тъй като споделиха истината за Ухан

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР