България от страна на розите, стана страна на вампирите. Криминалистите

...
България от страна на розите, стана страна на вампирите. Криминалистите
Коментари Харесай

Марковски: Трифонов ще излезе на 50 години, а Кристин не успя да си занесе чантата на първия учебен ден

България от страна на розите, стана страна на вампирите. Криминалистите си правят работата съзнателно. Да се надяваме, че ще разкрият причинителя разчленените тела. Телата демонстрират и жестокостта на закононарушението. Това съобщи юрист Марин Марковски в утринния блок на Нова телевизия.

"При цялостни признания не се понижава присъдата с една трета, а се маха опцията от доживотна присъда. Мартин Трифонов ще лежи 30 години. Само 60 души търпят доживотна присъда в България ", сподели още той.

"Трифонов ще излезе на 50-годишна възраст, а това момиченце не съумя да си занесе чантата за първия образователен ден ", добави Марковски.

"Мартин е направил закононарушението, тъй като има сбъркана полово преценка. Начинът на половото другарство дефинира неговото държание. Педофилите не се превъзпитават, те не се трансформират, единствено се въздържат ", разяснява юристът.

"Педофил в Германия, разрешил да бъде скопен, не лежи в пандиза ", приключи юрист Марин Марковски и добави, че кастрацията не е рационална в България, каквото предложение имаше от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР