България още не е изпратила в Брюксел Плана за възстановяване,

...
България още не е изпратила в Брюксел Плана за възстановяване,
Коментари Харесай

Борисов пред ЕНП обвини Румен Радев и за провала на преговорите с РСМ

България още не е изпратила в Брюксел Плана за възобновяване, а и договарянията с Република Северна Македония , на чудесно равнище след подписването на Договора за добросъседство, в този момент към този момент са изцяло провалени .

Това е декларирал водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред генералния секретар на Европейската национална партия (ЕНП) Антонио Лопез в словенската столица Любляна, където се организира срещата на водачите на ЕНП за Западните Балкани.

ГЕРБ ще работи мобилизирано за спечелването на изборите , а съгласно социологическите изследвания тя е първа политическа мощ сега в България, твърди експремиерът Бойко Борисов.

Пред Лопез той е разкритикувал работата на служебния кабинет на Румен Радев , провалил имунизационния развой, макар че Европейска комисия е осигурила, " след персоналната интервенция на Борисов ", повече на брой ваксини, които в този момент служебният кабинет препродава и подарява.

Лидерът на ГЕРБ се е оплакал и от метода на гласоподаване на българския народ и неналичието на отговорност у останалите политически партии, защото са изхарчени половин милиард лв. единствено са избори , без да се образува кабинет, а по думите му, страната към този момент е в свръх недостиг . " Вследствие на корупцията на служебното държавно управление на президента Румен Радев, задграничните вложения в България са отбелязали рекорден спад от 63,7% ", е подчертал Борисов.

Председателят на ГЕРБ се е оплакал още, че българските управляващи са претърпели цялостен неуспех с миграционната политика , бежанските центрове в страната са цялостни, а незаконната миграция е на всички места. Освен това над 10 дни товарен транспортен съд с рискови торове стои затънал в Черно море, без каквато и да е съответна реакция на българските управляващи.

" За България е от изключителна значимост ГЕРБ да завоюва парламентарните избори и да сформира устойчиво държавно управление, което може да подсигурява сигурността и стабилността на страната ", е декларирал Антонио Лопез, представен от пресцентъра на ГЕРБ . Той е убеден, че на последните два избора хората са видели, че популизмът не може да бъде решение на техните проблеми. Лопез също подлага на критика българските управляващи, че към момента не са показали План за възобновяване и през това време се харчат парите на хората, вместо европейски средства.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР