България няма да участва на песенния конкурс Евровизия. Поне в

...
България няма да участва на песенния конкурс Евровизия. Поне в
Коментари Харесай

Официално: България аут от Евровизия

България няма да взе участие на песенния конкурс Евровизия. Поне в идващото му издание, което би трябвало да се организира в Израел. Това стана ясно от обява в формалния туитър акаунт на родното издание на състезанието @bg_eurovision и беше доказано от отдел Връзки с обществеността на Българска национална телевизия пред Монитор.

Подробности за решението за момента не са известни, само че от публичната медия дават обещание в най-кратки периоди да се аргументират.

"Повече информация и елементи за обстановката към присъединяване на България в състезанието и бъдещето на плана ще бъдат споделени скоро. До тогава няма да разясняваме никакви информации от източници, разнообразни от Българска национална телевизия ", гласи известието в обществената мрежа.

Не е ясно и дали България излиза вечно от формата или родния конкурс ще си даде къса отмора, както и за какъв период ще е тя.

Разбира се под обявата незабавно заваляха спекулации за мотивите, предиздвикали Националната телевизия да се отдръпна от музикалната конкуренция. Версията за финансови проблеми беше стартирана даже от един от участниците в последното издание на състезанието – Георги Симеонов JJ, част от групата Equinox, в която пее с Жана Бергендорф, Владо Михайлов, Трей Кембъл и Джони Манюел.

На въпрос от фенка: „ Защо? Вие сте моите любимци в последните няколко години “, артистът дава отговор: "Доколкото знам главните аргументи са финансови ".

JJ дружно с Equinox заеха незадоволителното 14-то място на последното издание на Евровизия, което се организира в Португалия.

Това е относително неприятно класиране, изключително след същинския възторг, който провокира Кристиян Костов с Beautiful Mess година по-рано като зае второ място, и четвъртата позиция на Поли Генова от 2016-та.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР