България няма да стои на тъмно, това заяви президентът Румен

...
България няма да стои на тъмно, това заяви президентът Румен
Коментари Харесай

Радева ни обещава, че няма да стоим на тъмно


България няма да стои на мрачно, това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти и подсети, че страната ни е производител и експортьор на електрическа енергия.

Радев е безапелационен, че до момента в който има служебно държавно управление няма да има ограничение на уличното осветяване или режим на тока и назова тези изказвания спекулации.

„ Основната задача на служебното държавно управление не е да лимитира производството и потреблението, главната задача е да търси най-евтините първични материали без значение от кое място и да дава най-хубавите условия на българските жители и на бизнеса “, сподели още той.

Очевидно е, че три десетилетия от началото на демократичните промени, има политици, които са подготвени да жертват ползите на бизнеса и на жителите, сподели президентът.

По думите му намаляването на цената на горивата и тази на газа за

идващите месеци с 30% са действителни резултати, реализирани с старания и доста работа.

„ Поздравявам държавното управление за поредните старания за преодоляването на инфлацията в страната. Може би сте видели от довечера цената на бензина е под 3 лева и това е началото на един развой “, сподели още той.

Когато едно държавно управление, без значение дали служебно, или постоянно, работи в полза на бизнеса и на хората, резултатите са налице, съобщи президентът.

Той разяснява и тематиката за слагане на таван на цените, който се разяснява в Европейска комисия и съобщи, че това ще се отрази на пазара.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР