България Николова обсъди с КРИБ чуждестранните работници Обнадеждени сме от

...
България Николова обсъди с КРИБ чуждестранните работници Обнадеждени сме от
Коментари Харесай

Николова обсъди с КРИБ чуждестранните работници

България Николова разиска с КРИБ задграничните служащи „ Обнадеждени сме от придвижването на въпроса за трудовата имиграция ”, разяснява изпълнителният шеф на КРИБ  Николай Киров 9 декември 2019, 18:06  Николова разиска с КРИБ задграничните служащи Източник: БГНЕС
лавният изпълнителен шеф и член на Управителния съвет на КРИБ господин Евгений Иванов организира среща в понеделник в Министерски съвет с вицепремиера по икономическата и демографската политика и ръководител на Националния съвет по тристранно съдействие Марияна Николова.

Основна тематика на срещата бяха предложенията на КРИБ за усъвършенстване на законодателството и процедурите за разрешаване на престояване и работа в България на чужденци от трети страни.

Посланикът на Франция: Макрон в никакъв случай не е подлагал на критика българските служащи

Депозирани бяха настояванията на КРИБ настрана и като продължение на извършената работна среща на 26 ноември 2019 година в Министерски съвет, на която бяха показани писмени оферти от името на Асоциацията на организациите на българските работодатели за промени и допълнения в нормативната уредба за трудовата имиграция, като настояванията на КРИБ касаят съответни проблеми при реализиране на импорт на работна мощ в обособените категории.

„ Обнадеждени сме от придвижването на въпроса за трудовата имиграция, изключително откакто ресорът беше стихотворец от вицепремиера госпожа Николова”, разяснява изпълнителният шеф на КРИБ след срещата.

„ Доволни сме от декларираната подготвеност за предприемане от кабинета на ограничения, които да облекчат режима за влизане на служащи от трети страни. Приветстваме и резултатите от визитата на госпожа Николова в Индия и извършените там диалози в тази тенденция, в резултат на което към този момент са импортирани у нас близо 200 строителни служащи от Индия”, добави Иванов.

Колко българи ще взимат пенсия от Германия, Испания, Англия

В резултат на срещата е реализирана договореност сигнали от работодатели за нарушавания в тази област да бъдат изпращани до вицепремиера Николова, която се ангажира персонално да следи възможни нарушавания при облекчаването на процедурите за импорт на служащи от чужбина.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Започва изплащането на коледните добавки към пенсиите  1 Имотна схема - къде и по какъв начин може да се извади  1 Какви са същинските аргументи за сивата стопанска система  1 7 предизвестия за салмонела е пропуснала Агенцията по храните --> Пaрите ни  Започва изплащането на коледните добавки към пенсиите Започва изплащането на коледните добавки към пенсиите  Имотна схема - къде и по какъв начин може да се извади Имотна схема - къде и по какъв начин може да се извади  Какви са същинските аргументи за сивата стопанска система Какви са същинските аргументи за сивата стопанска система  7 предизвестия за салмонела е пропуснала Агенцията по храните 7 предизвестия за салмонела е пропуснала Агенцията по храните Не пропускай  <br> „ Активни потребители”: Имало е 7 предизвестия за салмонела <br>
„ Активни потребители”: Имало е 7 предизвестия за салмонела
 <br> Внезапно <strong> умря </strong> 21-годишен рапър <br>
Внезапно умря 21-годишен рапър
 Семейство Обама се снабди с парцел за близо 15 млн. $ Семейство Обама се снабди с парцел за близо 15 млн. $  Най-евтините нови коли в България през 2019 Най-евтините нови коли в България през 2019 Последни  Николова разиска с КРИБ задграничните служащи Николова разиска с КРИБ задграничните служащи  Борисов се качи на самолетоносач на Съединени американски щати Борисов се качи на самолетоносач на Съединени американски щати  <p>Express: Кейт Мидълтън заложи на <strong>български чорапи</strong></p> Express: Кейт Мидълтън заложи на български чорапи  <p>Момиче в седми клас умря в учебно заведение във Враца</p> Момиче в седми клас умря в учебно заведение във Враца  <p>Китай заменя дотациите с квоти за е-коли</p> Китай заменя дотациите с квоти за е-коли  Организация на обединените нации: България е с доста високо човешко развиване Организация на обединените нации: България е с доста високо човешко развиване  ГЕРБ оферират наказания против горенето на боклуци ГЕРБ оферират наказания против горенето на боклуци  Почина Марин Панев, един от създателите на група „ Акага ” Почина Марин Панев, един от създателите на група...  Радев: Машинният избор е спасението от недействителните бюлетини Радев: Машинният избор е спасението от недействителните...  Безос: ИТ колосите би трябвало да оказват помощ на военните Безос: ИТ колосите би трябвало да оказват помощ на военните  Deep Purple Хиляди българи се сбогуваха с великите Deep Purple...  <p><span style= Преди Коледа настава краят на една епична сага  <p>Творец <strong>изяде </strong>арт апаратура, струваща <strong>120 000 долара</strong></p> Творец изяде арт апаратура, струваща 120 000 $  <p><strong>Чаровна финландка </strong>е най-младият министър председател в <strong>света</strong></p> Чаровна финландка е най-младият министър председател в света  <p>Баща продал щерка си два пъти</p> Баща продал щерка си два пъти  Горанов: Сивите обороти би трябвало да са фокус, 25 милиарда лева се въртят Горанов: Сивите обороти би трябвало да са фокус, 25 милиарда лева..  <p>Изхвърлиха Русия от международния спорт</p> Изхвърлиха Русия от международния спорт  <p>Нова акция на КАТ стартира от днес</p> Нова акция на КАТ стартира от през днешния ден  <p>Внезапно&nbsp;<strong>почина</strong>&nbsp;21-годишен рапър</p> Внезапно умря 21-годишен рапър  ALMA лети над София в новото си видео ALMA лети над София в новото си видео Всичко от през днешния ден Виц на деня Странни хора са това, катаджиите все ме питат пил ли съм? Как па един не ме попита ял ли съм? Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Непризнатият, непокорният, неспокойният. Вапцаров  Къде в София всяка събота се случва знамение  Българското разпятие, което изумява света (СНИМКИ)  Култовите реплики на Ламбо – от екрана и отвън него  Българката, която очарова света с гения си (ВИДЕО)  Крадец избра неверната къща, попадна на 82-годишна културистка Водещи вести  Изригването на Белия остров Вулкан изригна ненадейно в Нова Зеландия, броят на жертвите пораства  <p>Момиче в седми клас умря в учебно заведение във Враца</p> Момиче в седми клас умря в учебно заведение във Враца  <p>Баща продал щерка си два пъти</p> Баща продал щерка си два пъти  Борисов се качи на самолетоносач на Съединени американски щати Борисов се качи на самолетоносач на Съединени американски щати  Почина Марин Панев, един от създателите на група „ Акага ” Почина Марин Панев, един от създателите на група „ Акага ”  <p>Изхвърлиха Русия от международния спорт</p> Забраниха на Русия да взе участие на идващите олимпийски игри  <p>10 знака, че <strong>връзката ви се разпада</strong></p> 10 знака, че връзката ви се разпада  Deep Purple Хиляди българи се сбогуваха с великите Deep Purple  Радев: Машинният избор е спасението от недействителните бюлетини Радев: Машинният избор е спасението от недействителните бюлетини  Безос: ИТ колосите би трябвало да оказват помощ на военните Безос: ИТ колосите би трябвало да оказват помощ на военните  <p>Express: Кейт Мидълтън заложи на <strong>български чорапи</strong></p> Express: Кейт Мидълтън заложи на български чорапи  <p><span style= На 20 декември настава краят на една епична сага - " Междузвездни войни "  <p>Китай заменя дотациите с квоти за е-коли</p> Китай заменя дотациите с квоти за е-коли Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР