България не може да се справи с една масирана вълна

...
България не може да се справи с една масирана вълна
Коментари Харесай

Емил Радев: България не може да се справи сама с мигрантската вълна

България не може да се оправи с една масирана вълна от незаконни мигранти, ние сме най-прекият път към Европа и Европейски Съюз, а когато приказваме за незаконна миграция, има заплаха в страната да влязат и джихадисти, които имат бази в Афганистан и това към този момент е заплаха освен за нас, само че и за европейските жители.

Това съобщи в предаването " Лице в лице " евродепутатът от ГЕРБ-СДС Емил Радев.

Според него страната ни би трябвало да вземе съществени ограничения, както и да получи помощ от Европейския съюз за оправянето с възможна бъдеща мигрантска рецесия.

" Призовах и за помощ от Европейски Съюз - да се разположат сили на Фронтекс - както хора, по този начин и техника, да се помогне на България с колкото се може повече пари, които да бъдат употребявани за подсилване на техническия потенциал по границата ни. Предния път успяхме да издействаме 160 милиона евро, а в този момент за това би трябвало да се приказва още преди рецесията, тъй като по-късно ще бъде късно ", изрази опасенията си евродепутатът.

Радев дефинира поддържането на положителни дипломатически връзки със прилежащите на България страни като основно, с цел да избегнем допускането на мигранти до българската граница.

" Виждаме какъв брой пъти са се качили незаконните преминаващи през границата ни, виждаме, че центровете към този момент са цялостни и колко хора излиза незаконно през границата ни със Сърбия. Трябва да създадем всичко допустимо, тъй като не можем да си позволим да устояваме сред 5 и 10 хиляди незаконни мигранти ", сподели той.

Емил Радев изрази и опасенията си, че сега към момента огромна част от хората, които са работили за европейски структури и НАТО, както и за българското посолство в Афганистан, към момента не са евакуирани от страната и би трябвало да се направи всичко допустимо те да получат своята сигурност.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР