България не е уведомена от Гърция, че ще затворят граници.

...
България не е уведомена от Гърция, че ще затворят граници.
Коментари Харесай

Николина Ангелкова: Не сме уведомявани от Гърция за затварянето на границит

България не е известена от Гърция, че ще затворят граници. Това сподели в предаването на Канал 3 "Офанзива с Любо Огнянов " министър Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard.

"Всяко решение на дадена страна обвързвано с пътуванията, изключително по отношение на сегашната обстановка е лично решение на самата страна. Министерство на туризма не е било известено авансово, по тази причина че ще бъдат затворени граници. Новините се оповестяват при приключен факт. Отделно от това, всяка една година тематиката България - Гърция започва при започване на летния сезон. Много е значимо и строго самостоятелно кой къде ще желае да почива. Не знам за какво когато някой взема решение къде желае да почива, се минава през призмата, че у нас не е добре ", запита се министърът на туризма.

Ад на Кулата - опашката е към 12 км

"Министерството на туризма е стартирало своите инспекции на плажовете още от началото на летния сезон. Към този миг екипите също са и на север и на юг, и са там от началото на юни месец, с цел да ревизират по какъв начин се съблюдават условията за концесионните и наемните контракти ", добави Ангелкова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР