България не е пред газова криза, единственият голям проблем в

...
България не е пред газова криза, единственият голям проблем в
Коментари Харесай

Петков: Мисля, че мандатът ще бъде върнат

България не е пред газова рецесия, единственият огромен проблем сега е, че влизаме в политическа рецесия. Това съобщи министър председателят в оставка Кирил Петков в Гърция. Нямаше 121 индивида, които да не ги е боязън да кажат „ Не на задкулисието “. Толкова доста осъзнаваме тежестта на отговорността която имаме, че тази заран всички наши депутати се пробваха да споделят с депутатите от Има Такъв Народ. До този миг мисля, че мандатът ще бъде върнат без поддръжка от 121 души, сподели Петков. Ще подкрепим всичко, с изключение на да имаме сътрудник, който да е в политиката от като Пеевски, това няма да допуснем, както и Слави Трифонов няма да допуснем както и други външни сили, които да подреждат.

Очаквах, че историческата тежест и съвестта на тези хора ще надделее над страха, ще сме отворени за разговор до последния миг, сподели още Петков. Изпускаме историческо време на Народното събрание, изпускаме опцията да вкараме 40 закона, изпускаме парите по Плана за възвръщаме, изпускаме активността по ръководство на КПКОНПИ, добави Петков. Оттук нататък в случай че има служебно държавно управление, отговорността отива напълно в него, посочи министър председателят в оставка. Завъртяхме крана, към този момент има газ в тези тръби, налягането е високо, чакаме последните няколко стъпки със софтуерния надзор, както и самият акт 16, актът, квалифициран от всички институции, който би трябвало да стане в идващите седмици, съобщи Петков.

Очакваме в края на август да тече азерски газ. Някой беше подписал анекс предходната есен, който нямаше нищо общо с българския интерес, другояче от дълго време можеше да потече газ, добави Петков. В момента получаваме цялостния си размер газ по контракт на цена, която е равна с тази на Газпром. Цената е еквивалентна на Газпром, акцентира Петков. След това ще отиде още 30% по-надолу цената, даде обещание министър председателят в оставка. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР