България не е изнасяла оръжие за Украйна след започването на

...
България не е изнасяла оръжие за Украйна след започването на
Коментари Харесай

Румен Петков: Много бързо забравихме какво се случи в Афганистан

България не е изнасяла оръжие за Украйна след започването на военните дейности там. Това съобщи в Пловдив водачът на АБВ, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Той твърди, че от петнайсетина дни президентът на Украйна Володимир Зеленски раздава оръжие безусловно безотговорно на всевъзможни детайли и набира доброволци от Чуждестранния легион. 

" Много бързо забравихме какво се случи в Афганистан – НАТО изостави голямо количество оръжие, което е неконтролируемо и в този момент Украйна стреля по Украйна " - съобщи Петков.

На среща с посланика на РФ Елеонора Митрофанова е настоял Русия да извади цялата информация за биологичните лаборатории в Украйна. Той напомни, че заместник-държавният секретар на Съединени американски щати Виктория Нюман е удостоверила, че в Украйна има 36 бази, в които са правени планове за произвеждане на биологично оръжие.

" Това са бази на Пентагона, построени благодарение на президента Зеленски. Задачата в този момент е да се прикрият следите от осъщественото от тях закононарушение, с подстрекателство, че виновността е на Русия " - разяснява. 

По думите му, следствията за българското общество ще са страшни и предложи опитите да се вършат където си желаят, само че не и в България. 

" Ще настояваме за отговор на въпроса кой и с кого е водил договаряния за бази у нас. Проф. Ива Христова би трябвало да бъде отстранена до момента в който тече инспекцията " - сподели още водачът на АБВ.

Подробности гледайте в прикаченото видео!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР