България не е достатъчно рекламирана като туристическа дестинация според българите.

...
България не е достатъчно рекламирана като туристическа дестинация според българите.
Коментари Харесай

73% от българите недоволни от туристическата реклама на страната ни

България не е задоволително рекламирана като туристическа дестинация съгласно българите. Това демонстрира изследване на " Галъп Интернешънъл ", извършено измежду 1000 души.

С съвсем цялостно единогласие сънародниците ни считат, че е належащо в държавния бюджет да се плануват средства за реклама на България като туристическа дестинация в чужбина , а едвам 10% са на противоположното мнение.
 Снимка 420810
Източник:

На този декор 73% от интервюираните показват, че страната не прави задоволително за реклама на открито . 68% пък са на мнение, че и рекламата вътре в страната не е задоволителна.
 Снимка 420811
Източник:

Независимо от това 27% от популацията слага по-скоро висока оценка на рекламирането на вътрешния туризъм, което евентуално се дължи на по-близкия и непосреден опит на българите с популяризирането на туризма на вътрешния пазар.
 Снимка 420812
Източник:

Широка поддръжка измежду интервюираните получава и концепцията, обсъждана в Министерството на туризма, всяка община да отделя средства за реклама в чужбина от туристическия налог - 78% от запитаните нямат срещу част от събираните от общините пари да отиват за реклама на туризма.
 Снимка 420813
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР