България най-вероятно ще обяви двамата руски дипломати, обвинени за шпионаж,

...
България най-вероятно ще обяви двамата руски дипломати, обвинени за шпионаж,
Коментари Харесай

„Персона нон грата“ за двамата руски дипломати, разследвани за шпионаж у нас

България най-вероятно ще разгласи двамата съветски дипломати, упрекнати за шпионаж, в "персони нон грата ", сподели министърът на външните работи Екатерина Захариева пред публицисти.
В момента писмата от прокуратурата за двамата дипломати, против които са събрани доказателства за осъществявана разследваща активност, се преглеждат от способената дирекция в Министерството на външните работи и в границите на днешния ден посланикът ще бъде извикан, сподели още Захариева.
По-рано през днешния ден от прокуратурата оповестиха, че основният прокурор е уведомил министъра на външните работи за събрани доказателства за осъществявана разследваща активност от двама съветски жители, ползващи се с дипломатически имунитет.
"Писмата от прокуратурата са получени през днешния ден в Министерство на външните работи, незабавно са разпределени на способената дирекция, ще предприемем дейностите, които сме длъжни да предприемем, най-вероятно за оповестяване за "персона нон грата " на двамата дипломати ", разяснява Захариева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР