България МВнР: Не е имало българи на борда на самолета,

...
България МВнР: Не е имало българи на борда на самолета,
Коментари Харесай

МВнР: Не е имало българи на борда на самолета, попаднал в силна турбуленция

България Министерство на външните работи: Не е имало българи на борда на самолета, попаднал в мощна турбуленция Машината Боинг 737-300 е на записаната в България самолетна компания ALK Airlines  Венелина Стоянова 17 юни 2019, 18:40  Министерство на външните работи: Не е имало българи на борда на самолета, попаднал в мощна турбуленция Източник: iStock/Getty Images
о информация на посолството ни в Швейцария все още няма данни български жители да са били на борда на аероплан Boeing 737-300 на самолетна компания ALK Airlines, с регистрация LZ-MVK, който в неделя попадна в мощна турбуленция, вследствие на която пострадаха 10 души. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи, съобщи организация "Фокус ".

От Външно министерство прецизират, че чиновници на посолството ни в Швейцария са в контакт с локалните управляващи по случая.

Самолетът е изпълнявал полет от Прищина (Косово) до Базел (Швейцария). Кацнал е сполучливо на летище Базел, а след кацането на пасажерите е оказана помощ от летищните управляващи.

Машината Боинг 737-300 е на записаната в България самолетна компания ALK Airlines.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Венелина Стоянова Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР