България Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски поздравиха всички мюсюлмани за

...
България Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски поздравиха всички мюсюлмани за
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски поздравиха всички мюсюлмани за Рамазан Байрам

България Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски поздравиха всички мюсюлмани за Рамазан Байрам Рамазан е деветият месец от ислямския календар – свят месец за близо 1,8 милиарда мюсюлмани в света и време на отдаденост на живота в общността 24 май 2020, 16:38  Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски поздравиха всички мюсюлмани за Рамазан Байрам Източник: БГНЕС
редседателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ поздрави всички мюсюлмани във връзка Рамазан Байрам.

"Скъпи братя и сестри мюсюлмани,

От мое име и от името на управлението на Движението за права и свободи най-сърдечно ви приветствам с Рамазан Байрам!

Нека в тези празнични дни да отворим сърцата си за милосърдието и толерантността, за добротата и човечността, за прошката и щедростта.

Този празник ни учи на мъдрост и е знак на реципрочност, почитание към родителите и околните, съпричастност и единодушие. Пожелавам ви да споделите празника със фамилиите и приятелите си и да предадете на децата си посланието да бъдат мощни във вярата, виновни в делата си и в заедност да работим за реализиране на общата ни цел за мирна и просперираща България.

Бъдете здрави, дано насладата, щастието и берекетът да съпътстват дните ви!

Честит Рамазан Байрам! ", се споделя в приветствения адрес.

СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ МЮСЮЛМАНИ, От мое име и от името на управлението на Движение за права и свободи най-сърдечно ви...
Публикувахте от Мустафа Карадайъ / Mustafa Karadayi в Неделя, 24 май 2020 година
Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски също честити Рамазан Байрам на мюсюлманите.

"На всички мюсюлмани за огромния празник поисквам здраве, благополучие, благоденствие и дълъг живот!

Честит Рамазан Байрам! "

По-рано през днешния ден министър председателят Бойко Борисов също поздрави мюсюлманската общественост в България по случай празника Рамазан Байрам посредством пост в персоналния си профил във Фейсбук.

Честит Рамазан Байрам на всички мюсюлмани! Бъдете живи и здрави! В България сме образец за съгласие и приемливост. Затова дано с религия в сърцата дружно да се оправим с предизвикването на ковид.
Публикувахте от Boyko Borissov в Неделя, 24 май 2020 година
"Честит Рамазан Байрам на всички мюсюлмани! Бъдете живи и здрави! В България сме образец за съгласие и приемливост. Затова дано с религия в сърцата дружно да се оправим с предизвикването на ковид ", написа той.

Мюсюлманското изповедание чества Рамазан Байрам в три следващи дни – 23, 24 и 25 май.

Рамазан е деветият месец от ислямския календар – свят месец за близо 1,8 милиарда мюсюлмани в света и време на отдаденост на живота в общността.

По време на свещения месец е наложително всеки здрав мохамеданин да пости от зори до залез.

Заради противоепидемичните ограничения в изискванията на пандемия от COVID-19 обаче молитвите пред джамиите ще бъдат по-различни.


 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Колко пари могат да ви удържат от пенсията  1 Злоупотребява ли парното с монопола си  1 Предлагат с фиш да се лишава шофьорска брошура и точки  1 Хората продават златото си поради рецесията --> Пaрите ни  Колко пари могат да ви удържат от пенсията Колко пари могат да ви удържат от пенсията  Злоупотребява ли парното с монопола си Злоупотребява ли парното с монопола си  Предлагат с фиш да се лишава шофьорска брошура и точки Предлагат с фиш да се лишава шофьорска брошура и точки  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  <br> Нови 23 излекувани от ковид, само че и нови жертви <br>
Нови 23 излекувани от ковид, само че и нови жертви
 <br> Учени: Хидроксихлорохинът е рисков <br>
Учени: Хидроксихлорохинът е рисков
 <br> Журналистът Георги Александров се е удавил, има и контузии от рухване <br>
Журналистът Георги Александров се е удавил, има и контузии от рухване
 <br> Отбелязваме 24 май – Ден на българската култура и просвета <br>
Отбелязваме 24 май – Ден на българската култура и просвета
Последни  пеевски карадайъ Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски поздравиха всички...  Учители по танци стачкуваха, желаят отворени зали за просвета Учители по танци стачкуваха, желаят отворени зали за...  Колко постоянно да чистим всяка стая от вкъщи си Колко постоянно да чистим всяка стая от вкъщи си  Валери Симеонов Валери Симеонов: Първи, втори, очаквайте и трети...  Меган Маркъл Кой е в елитния другарски кръг на Меган в Калифорния  Патриарх Неофит Патриарх Неофит оглави празничния молебен за 24 май  <p>Учени: Хидроксихлорохинът е опасен</p> Учени: Хидроксихлорохинът е рисков  <p>Журналистът Георги Александров се е удавил, има и контузии от падане</p> Журналистът Георги Александров се е удавил, има и...  Кирил Домусчиев Кирил Домусчиев с приветствие за празника  Няколко супер хрумвания за украса на дребни балкони Няколко супер хрумвания за украса на дребни балкони  Windows 10 Как да дефрагментираме диска с Windows 10 и дали може  Бойко Борисов Борисов сподели от по кое време влиза в действие 9% Данък добавена стойност за книгите  Красимир Вълчев Красимир Вълчев: Всичко стартира от ученическия чин  Румен Радев Радев и Борисов поздравиха българите за 24 май  Професор Тодор Кантарджиев Нови 23 излекувани от ковид, само че и нови жертви  <p>Какво ще е времето в празничния ден</p> Какво ще е времето в празничния ден  <p>Как се основават шрифтове за КИРИЛИЦА и каква е новата ѝ визия?</p> Как се основават шрифтове за КИРИЛИЦА и каква е новата ѝ...  <p>Отбелязваме 24 май &ndash; Ден на българската култура и култура</p> Отбелязваме 24 май – Ден на българската култура...  Близо 60 задържани, ранени служители на реда в Берлин Близо 60 задържани, ранени служители на реда в Берлин  Откриха какъв брой дълго остават заразни хората с ковид Откриха какъв брой дълго остават заразни хората с ковид Всичко от през днешния ден Виц на деня - Когато карантината завърши, какво ще извършите на първо време? - Ще се напия! - Извинете, само че Вие нали и през цялата карантина пихте! - Как може… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно  Пет неистини за ковид Пет неистини за ковид  КПКОНПИ лишава имущество на някогашен финансов министър, запорират и акции на Прокопиеви  От първи юни пада 14-дневната карантина с Гърция и Сърбия  Семейство с две бебета: Нападнаха ни и ни биха с бухалки  Вирусолог: Епидемиите изчезват доста преди да открием по какъв начин да ги направляваме Водещи вести  Бойко Борисов Бойко Борисов сподели от по кое време влиза в действие 9% Данък добавена стойност за книгите  Румен Радев Радев и Борисов поздравиха българите за 24 май  Красимир Вълчев Красимир Вълчев: Всичко стартира от ученическия чин  Валери Симеонов Валери Симеонов за олигархията: Първи, втори, очаквайте и трети удар  Меган Маркъл Кой е в елитния другарски кръг на Меган в Калифорния  Колко постоянно да чистим всяка стая от вкъщи си Колко постоянно да чистим всяка стая от вкъщи си  Няколко супер хрумвания за украса на дребни балкони Няколко супер хрумвания за украса на дребни балкони  Патриарх Неофит Патриарх Неофит оглави празничния молебен за 24 май  Учители по танци стачкуваха, желаят отворени зали за просвета Учители по танци стачкуваха, желаят отворени зали за просвета  <p>Как се основават шрифтове за КИРИЛИЦА и каква е новата ѝ визия?</p> Как се основават шрифтове за КИРИЛИЦА и каква е новата ѝ визия?  <p>Какво ще е времето в празничния ден</p> Какво ще е времето в празничния ден  Кирил Домусчиев Кирил Домусчиев с приветствие за празника  Windows 10 Как да дефрагментираме диска с Windows 10 и дали може
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР