България Монов: На свобода той пак ще извърши убийство Тук

...
България Монов: На свобода той пак ще извърши убийство Тук
Коментари Харесай

Монов: На свобода той пак ще извърши убийство

България Монов: На независимост той отново ще извърши ликвидиране Тук Джок Полфрийман е воин в своите показа, в Австралия е никой, счита Христо Монов  Николай Киров 4 юни 2020, 10:07  Забележителна жена подари цялата си пенсия на болничното заведение в Попово
Забележителна жена подари цялата си пенсия на болничното заведение в Попово
 Кога ни чака стопляне и ще спрат ли преваляванията
Кога ни чака стопляне и ще спрат ли преваляванията
 Искат обновяване на процеса против Джок Полфрийман
Искат обновяване на процеса против Джок Полфрийман
 Емил Радев: Манолова желае да легализира мутренските практики на колекторите
Емил Радев: Манолова желае да легализира мутренските практики на колекторите
 КЕВР разисква повишаване на парното
КЕВР разисква повишаване на парното
 Дете е в тежко положение, нахапано от кане корсо
Дете е в тежко положение, нахапано от кане корсо
 Атанас Бобоков се отдръпва от „ Монбат ”
Атанас Бобоков се отдръпва от „ Монбат ”
 Найденов: Божков държал сакове с пари в офиса си
Найденов: Божков държал сакове с пари в офиса си

двокатът на Джок Полфрийман е изпратил писмо до основния прокурор, с което желае обновяване на делото за убийството на Андрей Монов. Причината е видео, показващо съгласно отбраната, че австралиецът е оказал помощ на човек, преследван от група младежи. Полфрийман беше наказан на 20 години затвор за убийството на Андрей Монов. Излежа 12 от тях и беше освободен предварително през 2019 година

„ Очаквах такова нещо да се случи, тъй като както заявих и в съда, по време на първа инстанция, в тази ситуация въпросният палач е с доста тежка социопатия. Това е човек, който нито за момент не признава виновността си. Той живее с мисълта, че е направил нещо положително, убивайки човек”.

Така разяснява пред NOVA новият ход на отбраната, Христо Монов, бащата на убития студент Андрей Монов.

Искат обновяване на процеса против Джок Полфрийман

„ Странно ми е това искане на юриста му, тъй като тъкмо той на съвещанието на 19-ти септември предходната година в наличието на килъра на сина ми е цитирал, че той е „ приемал отговорността за личното си престъпно държание и осъзнава обстоятелствата, съдействали за осъщественото престъпление”.

„ Ето това е социопатът - когато му изнася, с цел да бъде освободен - той признава. Когато е освободен, той желае да бъде оневинен”.

Джок Полфрийман остава на независимост

„ Виждам един доста демоничен проект да бъде още повече злепоставена страната ни. Защото в случай че се възобнови делото, той ще стартира води със своите положителни другари от Хелзинкския комитет безкрайни каузи против страната за това, че е бил незаслужено наказан, само че нищо няма да излезе от това”, счита Христо Монов.

„ Няма нови фрагменти. Няма неразпитани очевидци. Недай си боже такива помощници да има в една столица на страна от Европейския съюз, които се разхождат измежду нощ с два панталона, с яке с две лица, с нож и отвертка в джоба и без документи”, разяснява Христо Монов тезата на отбраната, че Полфрийман е помагал на някого.

Джок Полфрийман към този момент може да напуща България

„ 6 месеца е живеел незаконно в нашата държава”, добави за австралиеца бащата на убития студент.

Той е безапелационен, че не е имало никакви нападнати лица от малцинствени групи.

„ Гледал съм видеото най-малко 100 пъти. Няма такова нещо. Вижда е едно ясно, че един човек атакува компанията, в която, най-сетне, финален излиза от подлеза на метрото моя наследник, защото е останал в заведението, в което са били, с цел да оправи сметката”, изясни Христо Монов.

Джок Полфрийман: Без тоалетна, а с кофа, корупция в пандизите

„ Договорът сред страната и нейните жители се крепи на 3 неща: възприятието на жителите за сигурност, за благополучие и правдивост. С този срамен акт, който направиха, мощно подвластни от Българския хелзинкски комитет, съдиите Калпакчиев, Иванова и Магдалинчева, демонстрираха, че нямат място в правосъдната система на България”, счита Христо Монов и упорства за оставки.

„ Що се отнася до това да се възобнови делото, аз нямам нищо срещу, дано се възобнови, тогава се надявам, че присъдата ще бъде доживотна. Този човек с държанието си в пандиза и по-късно сподели, че е безвъзвратен. На независимост той отново ще извърши убийство”.

„ Тук той е воин в неговите показа, употребен от една групичка към Христо Иванов за политически цели. А като се върне в неговата страна, ще бъде това, което е бил и преди – един „ лузър” без обучение, който никой няма да познава. Тук той се храни от медийната светлина. Там е никой”, разяснява Христо Монов повода Полфрийман да не се завръща в родната му Австралия.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Николай Киров Източник: Полфрийман .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Сред 3-те членки на Европейски Съюз сме без критерии за минималната заплата  1 Къде се дават безлихвените заеми ще осведоми ББР на 2 седмици  1 Предвиждат повишаване на парното от 1 юли  1 Мярката 60/40 ще работи до 30 септември --> Пaрите ни  Сред 3-те членки на Европейски Съюз сме без критерии за минималната заплата Сред 3-те членки на Европейски Съюз сме без критерии за минималната заплата  Къде се дават безлихвените заеми ще осведоми ББР на 2 седмици Къде се дават безлихвените заеми ще осведоми ББР на 2 седмици  Предвиждат повишаване на парното от 1 юли Предвиждат повишаване на парното от 1 юли  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  <br> " />
"Всеки ден сътворяваме проблем на хората с нещо недомислено "
 " Дойде ли втора вълна, няма да оцелеем "  Нов смъртен случай на доктор у нас Нов смъртен случай на доктор у нас  <br> <strong> Българин впечатли света: Борис Колев </strong>, който може да влезе в историята <br>
Българин впечатли света: Борис Колев , който може да влезе в историята
Последни  Протестите в Съединени американски щати: Социалните мрежи са безпорядък Протестите в Съединени американски щати: Социалните мрежи са безпорядък  Макс и Стефан Иванови Двама българи ще преплуват океана с идея  Спецакция на прокуратурата в Ябланица Спецакция на прокуратурата в Ябланица  Монов: На независимост той отново ще извърши ликвидиране Монов: На независимост той отново ще извърши ликвидиране  Модерно или значимо е да се приказва за имунитет?
Създадено за
Модерно или значимо е да се приказва за имунитет?  БЦЖ имунизацията ли избави България БЦЖ имунизацията ли избави България  <p>Баба Йовка: Една пенсия, все ще ги изгладувам</p> Баба Йовка: Една пенсия, все ще ги изгладувам  25 нови случая на ковид у нас за денонощието 25 нови случая на ковид у нас за денонощието  Борисов: Справихме се, благодаря на всички българи за дисциплината Борисов: Справихме се, благодаря на всички българи за...  Ослепителната Анджелина Джоли на 45! Ослепителната Анджелина Джоли на 45!  40 години затвор може да получи служителят на реда, умъртвил Джордж Флойд 40 години затвор може да получи служителят на реда, умъртвил Джордж...  <p>Конте гневен, <strong>европейски държави</strong> взеха решение да <strong>не отворят</strong> границите си за <strong>Италия</strong></p> Конте гневен, европейски страни взеха решение да не отворят...  Взрив избухна в цех край Пазарджик, има ранени Взрив избухна в цех край Пазарджик, има ранени  Защо е потребно да пием вода с лимон всеки ден Защо е потребно да пием вода с лимон всеки ден  Ford Fiesta 2017 Проучване: дребните коли са най-опасни  Хората рядко трансформират паролите си след пробив Хората рядко трансформират паролите си след пробив  Кога ни чака стопляне и ще спрат ли преваляванията Кога ни чака стопляне и ще спрат ли преваляванията  Пентагонът се разгласи срещу потребление на армията против митингите Пентагонът се разгласи срещу потребление на армията против...  Тръмп: Не съм се крил в бункера, ревизирах го Тръмп: Не съм се крил в бункера, ревизирах го  Нов обвинен за изгубването на дребната Мади Маккан Нов обвинен за изгубването на дребната Мади Маккан Всичко от през днешния ден Виц на деня Блондинка влиза в кафене с термос и пита кафеджията: - Извинете, този термос дали ще събере шест кафета? - Да, май ще събере тъкмо шест… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Кантарджиев: От щаба не се забавляваме с епидемията Кантарджиев: От щаба не се забавляваме с епидемията  Тръмп: Изпращам хиляди тежко въоръжени бойци Тръмп: Изпращам хиляди тежко въоръжени бойци  Веган-майката Елизабет Янева: живот на цялостни обороти  Тревога, хиляди скотски типове бягат към полюсите Тревога, хиляди скотски типове бягат към полюсите  Историческо: Историческо: " Дракон " се скачи с Международната галактическа станция  Германски доктор: Германски доктор: " Вирус-убиец? Живейте си живота! " Водещи вести  Борисов: Справихме се, благодаря на всички българи за дисциплината Борисов: Справихме се, благодаря на всички българи за дисциплината  Спецакция на прокуратурата в Ябланица Спецакция на прокуратурата в Ябланица  <p>Конте гневен, <strong>европейски държави</strong> взеха решение да <strong>не отворят</strong> границите си за <strong>Италия</strong></p> Politico: Конте гневен от решението на европейски страни да не отворят границите си за Италия  БЦЖ имунизацията ли избави България БЦЖ имунизацията ли избави България  Взрив избухна в цех край Пазарджик, има ранени Взрив избухна в цех край Пазарджик, има ранени  Ослепителната Анджелина Джоли на 45! Ослепителната Анджелина Джоли на 45!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР