България може да получи забрана да има лаборатория на ГКПП

...
България може да получи забрана да има лаборатория на ГКПП
Коментари Харесай

Р. Пет. страховито: ЕС ни отнема правото да проверяваме зарзавата на Капитан Андреево

България може да получи възбрана да има лаборатория на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " за инспекция на влизащите в Европейски Съюз артикули и правото ще отиде напълно в ръцете на Турция поради тоталния безпорядък на пункта след намесата на БАБХ и гоненето на " Евролаб 2011 " от него като доскорошен проверител на зарзавата. За подобен застрашителен сюжет сигнализира водачът на АБВ и някогашен Министерство на вътрешните работи началник Румен Петков.



" Голямата опасност, пред която е изправена България поради приумиците на Кирил Петков и шайката към него по случилото се на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ и санитарния надзор там, е, че на България може да бъде отнето правото на вход в Европейски Съюз да има такава лаборатория и активността да бъде предоставена на Турция на излаз да има лаборатория ", съобщи той на конференция в Плевен.

И изясни, че по този начин страната ни ще се лиши от милиони доходи. Това значи пред Европа и, че на нас никой не ни има вяра, отсече Петков.

Бившият политик от Българска социалистическа партия сподели също, че одитният отчет на Европейска комисия по за незаконните и безотговорни дейности на БАБХ е разрушителен.

В него излиза наяве, че налице са забавяния на проби с по 8 – 14 дни. Председателят на АБВ изрази вяра, че тематиката ще бъде под вниманието на прокуратурата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР