България може да има футболен шампион още днес. Доминаторът в

...
България може да има футболен шампион още днес. Доминаторът в
Коментари Харесай

Лудогорец излиза за титлата срещу Берое

България може да има футболен първенец още през днешния ден. Доминаторът в последните години и водач в класирането в efbet Лига Лудогорец е изправен пред последната крачка преди деветата си поредна купа през днешния ден от 16,30 часа, когато приема Берое на " Хювефарма Арена " в още първия си мач от плейофите.

При триумф Лудогорец ще е неосъществим на върха преди изиграването на оставащите четири кръга. Дори и равенството ще направи разградчани на процедура първенци. Треньорът Павел Върба е наясно с огромния залог на днешната среща, както и на оставащите мачове от плейофите и ще заложи на най-хубавото.

На вратата ще застане Владислав Стоянов, а пред него в защита ще работят Сисиньо, Терзиев, Григоре и Недялков. Пред тях ще се наредят Дяков и Анисе, а в средата ще работят Каули, Марселиньо и Вандерсон. На върха на офанзивата ще застане Клаудиу Кешерю.

За " орлите " мачовете от плейофите ще са генерална подготовка за европейските клубни шампионати, които ще протекат по друг правилник поради пандемията от ковид, която обърка графиците.

Заралии са без огромни шансове за Европа, като този факт се регистрира и от треньора Димитър Димитров - Херо. Все отново гостите, които имат две победи след подновяването на шампионата, ще се опитат да скапват празника на Лудогорец.

Статистиката от мачовете сред двата отбора в Разград е строго в интерес на " орлите ", които са постигнали 9 победи от 13 срещи, като единствено един път са позволили загуба, а головата разлика е стряскаща - 30:6.

Вероятни сформира:
Лудогорец: Стоянов, Сисиньо, Терзиев, Григоре, Недялков, Дяков, Анисе, Каули, Марселиньо, Вандерсон, Кешерю.
Берое: Перниш, Стоянов, Туба, Мезаг, Фуртадо, Конте, Мончев, Цветков, Макута, Фол, Камбуров.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР