България Милен Цветков: Журналистът, който не се страхуваше да задава

...
България Милен Цветков: Журналистът, който не се страхуваше да задава
Коментари Харесай

Милен Цветков: Журналистът, който не се страхуваше да задава въпроси

България Милен Цветков: Журналистът, който не се опасяваше да задава въпроси " Не ме е боязън от гибелта ", бе споделил в изявление журналистът 22 април 2020, 06:58  Роми нападнаха и пребиха служители на реда в Пловдив
Роми нападнаха и пребиха служители на реда в Пловдив
 Майката на водача, блъснал Милен Цветков, с обвиняване и 100 хиляди лв. гаранция
Майката на водача, блъснал Милен Цветков, с обвиняване и 100 хиляди лв. гаранция
 Милен Цветков бил в кома, когато пристигнала Спешната помощ
Милен Цветков бил в кома, когато пристигнала Спешната помощ
 Видео от злополуката с Милен Цветков се появи в обществените мрежи
Видео от злополуката с Милен Цветков се появи в обществените мрежи
 Верижна злополука край София, има ранен
Верижна злополука край София, има ранен
 Експерт: Цената на парното може да падне с 5 до 20%
Експерт: Цената на парното може да падне с 5 до 20%
 Какво наказване ще получи виновният за злополуката с Милен Цветков
Какво наказване ще получи виновният за злополуката с Милен Цветков
 Времето през днешния ден – дъжд и захлаждане
Времето през днешния ден – дъжд и захлаждане

авръх Великден известният ефирен водещ Милен Цветков почина в жестока злополука край столичен мол. Мнозина ще го запомнят като журналиста с темперамент, който не се опасяваше да задава въпроси.

Милен Цветков е роден през 1966 година в София. Завършва дефектология и специализира образование на слепи. Той има две деца - момче на 8 години и момиче на 24 години.

В професионален проект журналистическата му кариера стартира в Българска национална телевизия като кореспондент на предаването "Ку-ку ". Бил е и водещ на "По света и у нас ".

След като напуща Българска национална телевизия работи като разносвач на месни артикули в продължение на шест месеца. След това става шеф на пловдивско заведение.

В началото на 1997 година се връща назад на работа в Българска национална телевизия като кореспондент в предаването "Отзвук ". Няколко месеца по-късно още веднъж е водещ на "По света и у нас ".

През 2000 година Милен Цветков минава в Нова телевизия, където е водещ на "Здравей, България " и "Часът на Милен Цветков ". В професионалната си кариера е бил водещ в радиостанции. За последно водеше предаването "АЛтернативата " по ТВ1.

Виждали сме го като водещ на четвъртия сезон на "Биг Брадър ", както като посетител в онлайн сериала "Кифла " и предаването "В играта с Дани Петканов ", където показа:

"Не ме е боязън от смъртта… стига да не е мъчително. Въпреки че даже и в най-ужасяващите моменти, то е "измислено " – ти имаш подобен приток на адреналин в организма, че той се обезболява. При всички положения обаче не ми се умира сред някакви ламарини ".



Журналистът почина в тежка злополука на столичния бул. "Черни връх " на Великден. Той оставя две деца, едното от които е на 8 години.

Водачът на колата, блъснала автомобила на Милен Цветков, седнал зад кормилото след приложимост на опиати.

Когато екипите на Спешна помощ идват на мястото на случая, журналистът е имал пулс. По пътя за болничното заведение той издъхва.
Приятели, сътрудници, минувачи оставиха цветя и свещи на мястото, където почина при тежка злополука журналистът Милен Цветков  цветя милен цветков  цветя милен цветков  цветя милен цветков  цветя милен цветков
Екипът на Vesti изрича откровени съболезнования към фамилията и околните на Милен Цветков. Поклон пред паметта му!

Милен Цветков бил в кома, когато пристигнала Спешната помощ

Видео от злополуката с Милен Цветков се появи в обществените мрежи

Четвърти задържан за жестоката злополука с Милен Цветков

Маги изригна прочувствено в памет на Милен Цветков в „ Като две капки вода”

След гибелта на Милен Цветков: Вълна от съпричастност и апели за правдивост

Милен Цветков в очите на сътрудниците му, Марта Вачкова приказва през сълзи

Три ареста за злополуката с Милен Цветков

Милен Цветков почина в жестока злополука

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите отGoogle PlayиAppStore.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: Милен Цветков .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
2 коментара  1 Топят ли се парите ни за втора пенсия поради рецесията  1 Проверяват „ Топлофикация “ за надписани сметки за парно  1 Над 46 000 служащи у нас са наранени до този миг от рецесията  1 Поне 5 работни дни през март за безлихвен заем --> Пaрите ни  Топят ли се парите ни за втора пенсия поради рецесията Топят ли се парите ни за втора пенсия поради рецесията  Проверяват „ Топлофикация “ за надписани сметки за парно Проверяват „ Топлофикация “ за надписани сметки за парно  Над 46 000 служащи у нас са наранени до този миг от рецесията Над 46 000 служащи у нас са наранени до този миг от рецесията  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  ​Шумахер още веднъж ще може да стъпи на крайници - Свят | Vesti.bg ​Шумахер още веднъж ще може да стъпи на крайници - Свят | Vesti.bg  Шумахер още веднъж ще може да стъпи на крайници Шумахер още веднъж ще може да стъпи на крайници  Карантина като за кралица: Дворецът, в който Елизабет II се крие от вируса Карантина като за кралица: Дворецът, в който Елизабет II се крие от вируса  <br> Древният хороскоп на атлантите, който разкрива личността ни <br>
Древният хороскоп на атлантите, който разкрива личността ни
Последни  <p>Журналистът, който не се опасяваше да задава въпроси&nbsp;</p> Журналистът, който не се опасяваше да задава...  Организация на обединените нации: Светът рискува гладната гибел поради COVID-19 Организация на обединените нации: Светът рискува гладната гибел поради COVID-19  <p><strong>Заразно положително:</strong> един мъж, 100 години и 100 обиколки</p> Заразно положително: един мъж, 100 години и 100 обиколки  Apple iPhone SE Следващите модели на iPhone може да имат проблеми  Мила Кунис и Аштън Къчър пускат Мила Кунис и Аштън Къчър пускат " карантинно вино "  България ще помогне на Скопие в битката с COVID-19 България ще помогне на Скопие в битката с COVID-19  Европейският съвет разисква последователното излизане от карантината Европейският съвет разисква последователното излизане от...  Конспирация: Има ли връзка сред 5G и ковид Конспирация: Има ли връзка сред 5G и ковид  Роми нападнаха и пребиха служители на реда в Пловдив Роми нападнаха и пребиха служители на реда в Пловдив  Над 30 т пилешко месо със салмонела от Полша беше спряно Над 30 т пилешко месо със салмонела от Полша беше спряно  Даренията за битката с COVID-19 не престават Даренията за битката с COVID-19 не престават  Майката на водача, блъснал Милен Цветков, с обвиняване и 100 хиляди лв. гаранция Майката на водача, блъснал Милен Цветков, с обвиняване...  975 са доказаните случаи на COVID-19 у нас 975 са доказаните случаи на COVID-19 у нас  <p>Съдят мъж от Видин поради погрешна информация за коронавируса</p> Съдят мъж от Видин поради погрешна информация за...  n Какво би трябвало да знаем за eSIM картите  <p>КЕВР с изключителна инспекция на &bdquo;Топлофикация София&ldquo;</p> КЕВР с изключителна инспекция на „ Топлофикация...  <p>МВнР удостовери: Има българин на кораба, отвлечен от пирати край Бенин</p> Министерство на външните работи удостовери: Има българин на кораба, отвлечен от...  Милен Цветков бил в кома, когато пристигнала Спешната помощ Милен Цветков бил в кома, когато пристигнала Спешната...  <p>Кола за скрап и получаваш дотация за нов автомобил</p> Кола за скрап и получаваш дотация за нов автомобил  Предлагат село Буковлък да бъде сложено под 14-дневна карантина Предлагат село Буковлък да бъде сложено под 14-дневна... Всичко от през днешния ден Виц на деня - Иванчо, къде умира цар Симеон Велики? - На 65-а страница в учебника, горе вдясно!     Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Шумахер още веднъж ще може да стъпи на крайници Шумахер още веднъж ще може да стъпи на крайници  Коронавирусът и медта: Как България може да завоюва най-после? Коронавирусът и медта: Как България може да завоюва най-после?  Милен Цветков в очите на сътрудниците му, Марта Вачкова приказва през сълзи Милен Цветков в очите на сътрудниците му, Марта Вачкова приказва през сълзи  Милен Цветков почина в жестока злополука Милен Цветков почина в жестока злополука  Борисов: Стоката от затворените борси да отиде за бедните Борисов: Стоката от затворените борси да отиде за бедните  Българските лекари: Нека да не трансформираме лечебните заведения в морги Българските лекари: Нека да не трансформираме лечебните заведения в морги Водещи вести  975 са доказаните случаи на COVID-19 у нас 975 са доказаните случаи на COVID-19 у нас  Европейският съвет разисква последователното излизане от карантината Европейският съвет разисква последователното излизане от карантината  България ще помогне на Скопие в битката с COVID-19 България ще помогне на Скопие в битката с COVID-19  <p><strong>Заразно положително:</strong> един мъж, 100 години и 100 обиколки</p> Заразно положително: един мъж, 100 години и 100 обиколки  Мила Кунис и Аштън Къчър пускат Мила Кунис и Аштън Къчър пускат " карантинно вино "  Конспирация: Има ли връзка сред 5G и ковид Конспирация: Има ли връ
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР