България Марешки, Тоцев и Димов – защо евродепутати Тримата кандидати

...
България Марешки, Тоцев и Димов – защо евродепутати Тримата кандидати
Коментари Харесай

Марешки, Тоцев и Димов – защо евродепутати

България Марешки, Тоцев и Димов – за какво евродепутати Тримата претенденти разясниха и тематиката за приходите на българите  Николай Киров 8 май 2019, 10:32
ългария не би трябвало да приема незаконни имигранти, за това са единомислещи претендентите за евродепутати на „ Патриоти за Валери Симеонов”, „ Атака” и „ Воля – Български родолюбци”. Така те разясниха пред NOVA апела на папа Франциск за повече гостолюбие за бежанците.

„ Аз съм единственият от претендентите за евродепутат, който не желае да става евродепутат, не желае да става народен представител, не желае да става министър, не желае да се бори с картелите, а просто желае българите да живеят добре, да има естествени ръководещи, естествени правила за бизнес в страната и тъй като няма, хората изпод непрекъснато споделят: „ Искаме да дойдете да станете кмет на Варна, желаеме да си останете в българския парламент,за да свършите работата, желаеме и в Екологичен потенциал да отидете, с цел да вдигнете казуса с грабежа в България на по-високо равнище, желаеме да продължаваме да вършиме бензиностанции и аптеки”. Това сподели лидерът на листата на „ Воля – Български родолюбци” Веселин Марешки. „ Аз съм претендент на българския народ”.

Водачът на листата на „ Патриоти за Валери Симеонов” Венцислав Тоцев съобщи смисълът на изборите за европейски парламент е избрана политика да получи поддръжка. „ Не е значимо някой да стане евродепутат, а е значимо избрана политика да получи поддръжка. В основата на присъединяване в европейските избори е да успееш да наложиш някаква концепция, тъй че тя да бъде значима за останалата част от политическия и публичен живот”, съобщи той.

„ Имаме нематериалност, антична цивилизация, християнска. Аз като българин, родолюбец и академик желая България да оцелее. Искам да видя мощна България, обществена правдивост, равнопоставеност и приходи, с които хората да могат да живеят в обществена равнопоставеност. Моята цел е да запазя България като център на православната цивилизация. България да бъде мощен фактор – геополитически, политически индивид в Европа”, сподели лидерът на листата на партия „ Атака” Георги Димов и добави, че „ Европа не е единствено стопанска система и не всичко е икономическо и материално”.

Тримата претенденти разясниха и тематиката за приходите на българите.

„ Темата за приходите е съществена, тъй като, в случай че приказваме за двоен стандарт, не можем да си представим по какъв начин страни, които са водещите в Европа, които задават тона, като Германия, като Франция, имат минимална заплата от 1500 евро. Партия „ Атака” внесе апел към Юнкер за минимална европейска заплата. Това е настояща тематика и виждаме, че се подвига глас в Европа за това нещо. Партия „ Атака” ще се бори по всевъзможен метод за покачване на приходите на българина”, сподели Георги Димов.

„ Нормално е тематиката за приходите да бъде значима за всеки човек без значение какви са изборите. Трябва да бъдем наясно, че да дефинираме минимална работна заплата или пенсия в европейката политика е популизъм, което може да се хареса на една част от хората, само че разбирането за Европейски Съюз и какво можем да вземем от там е напълно различно”, счита Венцислав Тоцев.

Веселин Марешки съобщи, че най-важната тематика за българите би трябвало да бъде образованието, а не приходите.

„ Много е тъпо, че в 21 век слагаме преди всичко въпроса за приходите. В 21 век хората в България са още плебеи и се борят за свободата си, за насъщния, а не по тази причина да кажат, че първото нещо е образованието. За мен по-важното е образованието на хората, с което да им дадем късмет да работят и да съумяват на всички места по света”, сподели той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР