България Маноил Манев от ГЕРБ: Президентът се подхлъзна Александър Симов

...
България Маноил Манев от ГЕРБ: Президентът се подхлъзна Александър Симов
Коментари Харесай

Маноил Манев от ГЕРБ: Президентът се „подхлъзна”

България Маноил Манев от ГЕРБ: Президентът се „ подхлъзна ” Александър Симов от Българска социалистическа партия: Румен Радев се трансформира в изразител на гражданското неодобрение  Николай Киров 6 февруари 2020, 11:13  Маноил Манев от ГЕРБ: Президентът се „ подхлъзна ”
Маноил Манев от ГЕРБ: Президентът се „ подхлъзна ”
 Как компания за боклуци разиграва цялата страна
Как компания за боклуци разиграва цялата страна
 Обилен сняг, рейс се обърна, затворени проходи
Обилен сняг, рейс се обърна, затворени проходи
 Николай Малинов: Не познавам Андон Миталов
Николай Малинов: Не познавам Андон Миталов
 Шефът на „ Брикел ”: Нямаме нищо общо с боклука във Варна
Шефът на „ Брикел ”: Нямаме нищо общо с боклука във Варна
 Сняг и виелици, Стара Загора изиска помощ от армията
Сняг и виелици, Стара Загора изиска помощ от армията
 Марешки: „ Воля “ ще инициира референдум за еврото
Марешки: „ Воля “ ще инициира референдум за еврото
 Какви динозаври са живели в България
Какви динозаври са живели в България

„ Името, което беше оповестено, трябваше да го диря в Google. Честно, нямах визия кой е господин Миталов”.

Това съобщи пред NOVA депутатът от „ Българска социалистическа партия за България” Александър Симов във връзка решението на Съединени американски щати да забранят достъпа до тяхна територия на арбитър Андон Миталов и фамилията му.

„ В обществените мрежи се сътвори едно чувство, че американското посолство ще разгласи името на човек, което ще раздруса българското общество. Чух какви ли не версии”, уточни Симов.

Това е българинът, на който Съединени американски щати постановиха възбрана

„ В последна сметка се оказа, че тази вяра, че американците вместо нас ще свършат огромната антикорупционна борба, е измамна”, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия.

„ Голямата, тежката работа се пада на нас”, акцентира той. „ Разбирам за какво хората разчитаха някой различен да свърши тази работа. Това евентуално е поради голямото съмнение в българските институции, в тяхната борба с корупцията”.

„ Наистина беше обявено от посланика, като действителен знак на американците да покажат, че българската корупция е неприемлива за тях. Това навреди на тяхната битка с корупцията заради една елементарна причина – нагнетяването на упования и изплюването на името по никакъв метод не са съотносими”, счита Симов.

„ Хората чакаха името на човек, за който всички най-малко подозират, че е действително обвързван с корупция. Докато за арбитър Миталов занапред би трябвало да научаваме какви са основанията за сходно изтъкване. Не знам в България той да е разследван за корупция”.

Скандал, арбитър пусна Николай Малинов в Москва

„ Истината е, че американците и това е тяхно право, употребяват този собствен инструмент като геополитика, а ние чакахме те да се намесят в нашите вътрешни работи”, сподели Симов.

Според него в българското общество съществува вярата, че някой ще пристигна и надали не по вълшебен метод ще реши проблемите.

Симов разяснява и изказването на президента, че смъква доверието си от държавното управление. По думите на депутата от Българска социалистическа партия, по този начин президентът Румен Радев се е трансформирал в изразител на гражданското неодобрение от ръководството на страната.

„ Не считам, че обстановката опира до президентска партия”, акцентира Симов.

На друго мнение е обаче депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.

„ Президентът се „ подхлъзна” и потегли в площадната политика. Нормално беше това, тъй като неговите учители в политическия живот са Корнелия Нинова и Александър Симов. Той се подхлъзна да приказва неща, които не са президентски”, съобщи Манев в предаването „ Здравей, България”.

Депутатът от ГЕРБ смята, че президентската институция е била „ унищожена” от дейностите на Румен Радев.

„ За рейтинга ли би трябвало да живее президента – обединителят на нацията?”, попита Манев

Горанов: Президентът и ние не можем да прекратим взаимоотношенията

Според него възможното решение за импийчмънт на Румен Радев е политическо и такова ще бъде взето на политическо равнище.

„ Няма връзка сред питането на Гешев и Конституцията в тази ѝ част за импиймънта”, акцентира Манев. „ Факт е разединяването на нацията, призоваването за събаряне на държавното управление, бягането от функционалностите, заложени в Конституцията”.

По думите на Манев, от приказките за прикриване на документи от КПКОНПИ и пренебрежителното отношение към държавното управление от двама генерали, „ до военния прелом има единствено една крачка”.

„ Всички неща, които сподели господин Симов, са на границата на лъжата” съобщи депутатът от ГЕРБ.

Манев разяснява и решението на Съединени американски щати да забранят достъпа до своя територия на български жител.

Радев: Официално смъквам доверие от държавното управление

„ Посочвайки името, американското държавно управление показва проблем. Не съответния човек. Те могат да го лишат от виза по всяко време”, сподели Манев и акцентира: „ Изявлението на американското държавно управление беше, че той е забъркан в корупция”.

Депутатът от ГЕРБ е безапелационен, че Съединени американски щати са сътрудник на България и би трябвало да се обърне внимание на тяхната позиция и тя да не се омаловажава. Според него най-страшното е да не можеш да разчиташ на съда, когато правата ти са наранени.

„ Това е последната инстанция, в която се чака човек да получи справедливост”, съобщи Манев и прикани ръководителя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов, председателстващ и Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет (ВСС) да излезе и да разяснява обвиняванията от Съединени американски щати против арбитър Андон Миталов.



 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Осигуряват работа на 13 000 безработни  1 Осъдиха данъчни измамници ощетили бюджета с над 13 млн. лева  1 България измежду минимум дейните за връщане на " мозъците " в страната  1 Коя страна ще дава отпуск при раждане и на двамата родители --> Пaрите ни  Осигуряват работа на 13 000 безработни Осигуряват работа на 13 000 безработни  Осъдиха данъчни измамници ощетили бюджета с над 13 млн. лева Осъдиха данъчни измамници ощетили бюджета с над 13 млн. лева  България измежду минимум дейните за връщане на България измежду минимум дейните за връщане на " мозъците " в страната  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  <br> <strong> Гешев </strong> към Европа: Вече <strong> 5 години чакаме </strong> Сърбия за <strong> Цветан Василев </strong> <br>
Гешев към Европа: Вече 5 години чакаме Сърбия за Цветан Василев
 <br> Той е <strong> най-красивият мъж </strong> в света съгласно науката <br>
Той е най-красивият мъж в света съгласно науката
 <br> разкрива мрачни детайлности за предишното си <br>
разкрива мрачни детайлности за предишното си
 <br> <strong> Забавен хороскоп: </strong> Как се държат зодиите в киното? <br>
Забавен хороскоп: Как се държат зодиите в киното?
Последни  Маноил Манев от ГЕРБ: Президентът се „ подхлъзна ” Маноил Манев от ГЕРБ: Президентът се „ подхлъзна ”  Верижна злополука блокира придвижването в София Верижна злополука блокира придвижването в София  Десетки в ареста след акция в Карловско Десетки в ареста след акция в Карловско  <p>Днес се е родило <strong>лошото момче </strong>на рока</p> Днес се е родило неприятното момче на рока  Как компания за боклуци разиграва цялата страна Как компания за боклуци разиграва цялата страна  Чернобил В АЕЦ Чернобил има организъм, който яде радиация  <p>Празник имат всички, чиито имена значат <strong>&quot;светлина&quot;</strong></p> Празник имат всички, чиито имена значат...  Обилен сняг, рейс се обърна, затворени проходи Обилен сняг, рейс се обърна, затворени проходи  Влак дерайлира в Италия, има жертва, търсят пасажер Влак дерайлира в Италия, има жертва, търсят пасажер  Николай Малинов Николай Малинов: Не познавам Андон Миталов  <p>Рядък случай в медицината &ndash; мигли на венците</p> Рядък случай в медицината – мигли на венците  Шефът на „ Брикел ”: Нямаме нищо общо с боклука във Варна Шефът на „ Брикел ”: Нямаме нищо общо с боклука във Варна  Още жертви на самолетната злополука в Истанбул Още жертви на самолетната злополука в Истанбул  <p><strong>15 </strong>любопитни обстоятелството за <strong>вулканите</strong></p> 15 любопитни обстоятелството за вулканите  <p>Майките, <strong>които &quot;изглаждат&quot; гърдите</strong> на дъщерите си</p> Майките, които "изглаждат " гърдите на...  Сняг и виелици, Стара Загора изиска помощ от армията Сняг и виелици, Стара Загора изиска помощ от армията  VW T-Cross Автомобил на годината в България е Volkswagen T-Cross  Стив Джобс Возняк: Успехът промени Стив Джобс  Велосипедисти "Мръсна разходка " може би е отговорът на...  Кърк Дъглас На 103 години умря легендата в киното Кърк Дъглас Всичко от през днешния ден Виц на деня Лекарят ми сподели, че тренировките ще ми прибавят години живот. Вярно е – направих 20 клека и се усещам на 85! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Пълен поврат, след санкциите жителите на „ Кармен ” почистиха Пълен поврат, след санкциите жителите на „ Кармен ” почистиха  Джей Ло и Шакира превзеха сцената на Супербоул и превзеха сцената на Супербоул  Марин Льо Пен: Brexit е началото на края на Европейски Съюз Марин Льо Пен: Brexit е началото на края на Европейски Съюз  Ванеса Брайънт проговори за първи път след нещастието  Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени Водещи вести  Още жертви на самолетната злополука в Истанбул Още жертви на самолетната злополука в Истанбул  Десетки в ареста след акция в Карловско Десетки в ареста след акция в Карловско  Кърк Дъглас На 103 години умря легендата в киното Кърк Дъглас  Чернобил В АЕЦ Чернобил има организъм, който яде радиация  <p>Днес се е родило <strong>лошото момче </strong>на рока</p> Драматично детство, популярност и проваляне – Аксел Роуз  Велосипедисти " Мръсна разходка " може би е отговорът на значим въпрос  <p>Майките, <strong>които &quot;изглаждат&quot; гърдите</strong> на дъщерите си</p> Майките, които " изглаждат " гърдите на дъщерите си
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР