България Мъжът, който спаси гора и цяло село от огромен

...
България Мъжът, който спаси гора и цяло село от огромен
Коментари Харесай

Мъжът, който спаси гора и цяло село от огромен пожар

България Мъжът, който избави гора и цяло село от голям пожар Иван Белишки рискувал живота си, с цел да потуши огъня 11 юни 2020, 08:20  Жълт код за гръмотевични стихии в цялата страна
Жълт код за гръмотевични стихии в цялата страна
 Тлеещо строително бунище провокира пожар край Хасково
Тлеещо строително бунище провокира пожар край Хасково
 Наско Сираков дава 35% от акциите на
Наско Сираков дава 35% от акциите на " Левски " на Тити Папазов
 Как хора от „ Факултета ” взеха жилища на умряла жена
Как хора от „ Факултета ” взеха жилища на умряла жена
 Манев: Нинова разиграва Българска социалистическа партия като юрист на Божков
Манев: Нинова разиграва Българска социалистическа партия като юрист на Божков
 Бойко Борисов: Моят телефон няма кирилица
Бойко Борисов: Моят телефон няма кирилица
 9% Данък добавена стойност за ресторантьори, книги, бебешки храни
9% Данък добавена стойност за ресторантьори, книги, бебешки храни
 Янков: Нинова още веднъж изненада всички в Българска социалистическа партия
Янков: Нинова още веднъж изненада всички в Българска социалистическа партия

стория с благополучен край. Една нормална разходка измежду природата приключи със спасяването на цяла года. Че и нацяло село.

Главният воин е Иван Белишки. Преди няколко вечери, до момента в който вървял из пътеките над кюстендилското село Ломница, забелязал големи пламъци.

Пожар в Шумен, две деца починаха

Веднага подал сигнал, само че по-късно, вместо да чака някой да пристигна, с решителни дейности съумял да пресече огъня и да свърши огромна част от работата на пожарникарите.

Иван обичал да излиза на разходка всяка вечер из горските пътеки в граничната зона край село Ломница. Преди няколко дни отново се любувал на тихата природа, когато усетил мириса на пушек. След момент видял пламъци и кълба пушек.

Тлеещо строително бунище провокира пожар край Хасково

"Изкопах траншея към 70 см, с цел да се предотвратя разпространяването на пожара нагоре, защото заплашва махала Радомирци. Къщите са на няколкостотин метра, а самата природа е суха, доста бързо се разраства, след което се пробвах да предотвратя разпространяването на огъня по стволовете на дърветата, във височина. Ако се възпламенят короните, тогава става неконтролируемо. В началото се виждаше по какъв начин целия скат гори ", споделя той пред NOVA.

И по този начин, самичък против огъня, Иван на няколко пъти рискувал живота си, с цел да избави гората.

Почина единият от служащите, потърпевши при гърмежа в цех край Пазарджик

"Едното от дърветата, което гореше в основата, падна върху мене, малко си контузих главата и ръцете си обгорих с дърво, което се пробвах да преместя. Имам няколко дребни изгаряния, само че всичко ще се оправи. По принцип човек преди всичко би трябвало да мисли и за личната си сигурност. Това е инстинкт, само че в случай че можем да помогнем, дано помогнем ", счита Иван.

Пожар в склад за облекла във Велико Търново

Той споделя, че не се е замислил и за момент дали да се хвърли в борбата против огъня, тъй като е трябвало да се работи бързо, преди обстановката да стане неовладяема.

Иван е разказал случката си в обществените мрежи, само че не с цел да търси утвърждение, а с цел да провокира реакция против умишлените палежи в гората. Защото е сигурен, че пожарът край Ломница е дело на злонамерени хора.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: пожар гора .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Особености на трудов контракт със период за изпитване  1 Парно и топла вода поевтиняват приблизително с 10% със задна дата  1 Отнемат брошура и ваучър на границата за неплатени санкции  1 210 лева ваучер за доктор на море, 250 лева за дете в 8 клас --> Пaрите ни  Особености на трудов контракт със период за изпитване Особености на трудов контракт със период за изпитване  Парно и топла вода поевтиняват приблизително с 10% със задна дата Парно и топла вода поевтиняват приблизително с 10% със задна дата  Отнемат брошура и ваучър на границата за неплатени санкции Отнемат брошура и ваучър на границата за неплатени санкции  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  <br> Ново огнище на ковид, 20 служащи са инфектирани <br>
Ново огнище на ковид, 20 служащи са инфектирани
 Рекорден брой нови случаи на COVID-19 за денонощие Рекорден брой нови случаи на COVID-19 за денонощие  <br> " />
" Руските невидими армии " - кои са те?
 Северна Корея: прекратени връзки или покана за танго Северна Корея: прекратени връзки или покана за танго Последни  3-годишно момче умря седмица след настаняване в приемно семейство 3-годишно момче умря седмица след настаняване в...  Мъжът, който избави гора и цяло село от голям пожар Мъжът, който избави гора и цяло село от голям пожар  Тестват всички медици от болничното заведение в Нова Загора Тестват всички медици от болничното заведение в Нова Загора  Поставиха с. Изгрев под карантина, всеобщо тестване на жителите Поставиха с. Изгрев под карантина, всеобщо тестване на...  DW: Кръвната група играе решаваща роля при COVID-19 DW: Кръвната група играе решаваща роля при COVID-19  Жълт код за гръмотевични стихии в цялата страна Жълт код за гръмотевични стихии в цялата страна  Kia Soul EV Едно от оръжията за висок пробег на е-модели на Kia  Коя е Коя е " непорочната кралица на Карибите "?  Диаграма на орбитата на звезда към свръхмасивна черна дупка Учени потвърдиха и основата на Теорията на относителността  Рекорден брой нови случаи на COVID-19 за денонощие Рекорден брой нови случаи на COVID-19 за денонощие  Обрат в Либия. Какво се случва Обрат в Либия. Какво се случва  Деница Сачева Сачева: Румен Радев да покаже есемесите си с разнообразни...  Фирмата, която строи в Алепу е подготвена да показа обществено плана Фирмата, която строи в Алепу е подготвена да показа...  Ким Чен-ун Северна Корея: прекратени връзки или покана за танго  Заседание на НСТС, списък Работодатели и синдикати желаят незабавна среща с премиера  Йорданка Фандъкова Няма ковид в детската градина в София. Защо се...  Росен Желязков България подготвена да нападна пакет „ Мобилност “ в съда на...  <p>Ново огнище на ковид, 20 служащи са заразени</p> Ново огнище на ковид, 20 служащи са инфектирани  Тайнствената Индипасха: Едно от най-мистичните места в Странджа Тайнствената Индипасха: Едно от най-мистичните места в...  Хосеп Борел Борел: Европейски Съюз няма да стартира студена война с Китай Всичко от през днешния ден Виц на деня Жена крещи на пияния си брачен партньор: - Стига си пил! Знаеш ли какъв брой хора са в гроба поради алкохола? - Жено, мен не можеш да… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Евтим Евтимов: „ Звездите са звезди, тъй като са високо “  Отново растеж на инфектираните с ковид в България Отново растеж на инфектираните с ковид в България  Цветомир Найденов разкри депутата зад монопола на Божков  Гърция е подготвена на военни дейности против Турция Гърция е подготвена на военни дейности против Турция  Защо Индия и Китай струпват войска на границата си Защо Индия и Китай струпват войска на границата си  " Това е най-тежката рецесия от Втората международна война насам " Водещи вести  Поставиха с. Изгрев под карантина, всеобщо тестване на жителите Поставиха с. Изгрев под карантина, всеобщо тестване на жителите  DW: Кръвната група играе решаваща роля при COVID-19 DW: Кръвната група играе решаваща роля при COVID-19  Тестват всички медици от болничното заведение в Нова Загора Тестват всички медици от болничното заведение в Нова Загора  Обрат в Либия. Какво се случва Обрат в Либия. Какво се случва  Коя е Коя е " непорочната кралица на Карибите "?  Диаграма на орбитата на звезда към свръхмасивна черна дупка Учени потвърдиха и основата на Теорията на относителността  Kia Soul EV Едно от оръжията за увеличение пробега на електрическите модели на Kia  ЕЦБ: България напредва към еврозоната ЕЦБ: България напредва към еврозоната  Деница Сачева Сачева: Румен Радев да покаже есемесите си с разнообразни олигарси  Фирмата, която строи в Алепу е подготвена да показа обществено плана Фирмата, която строи в Алепу е подготвена да показа обществено проекта

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР