България Лудогорец дарява тестове за коронавирус Шефът на ВМА ген.

...
България Лудогорец дарява тестове за коронавирус Шефът на ВМА ген.
Коментари Харесай

„Лудогорец” дарява тестове за коронавирус

България „ Лудогорец ” подарява проби за ковид Шефът на ВМА ген. Мутафчийски похвали цялата футболна делегация за дисциплината в Милано 28 февруари 2020, 17:01  „ Лудогорец ” подарява проби за ковид Източник: Георги Димитров-Бруно/Vesti.bg
утболен клуб „ Лудогорец” е поел ангажимент да закупи и подари на лабораториите у нас проби за ковид - COVID-19, разгласи ръководителят на Кризисния щаб и началник на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски.

Количествата ще бъдат в допълнение уговорени, увери той и акцентира, че към този миг страната ни разполага с към 3 000 теста.

По гледище на притежателя на клуба Кирил Домусчиев, след идването на футболистите от Италия, където те играха 1/6 край за Лига Европа с тима на „ Интер”, незабавно са се подложили на проби за ковид. Лудогорец е обезпечил средствата за инспекцията, а още веднъж с клубни средства следва да бъдат направени и повторни проби, съобщи Dariknews.bg.

Проф. Мутафчийски похвали цялата българска футболна делегация в Милано за дисциплината, която е показала по време на престоя си там.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР