България Лотарията става държавна, приеха промените в Закона за хазарта

...
България Лотарията става държавна, приеха промените в Закона за хазарта
Коментари Харесай

Лотарията става държавна, приеха промените в Закона за хазарта

България Лотарията става държавна, одобриха измененията в Закона за хазарта Те влизат в действие след обнародването им в " Държавен вестник "  Василена Василева 7 февруари 2020, 10:43  Лотарията става държавна, одобриха измененията в Закона за <a href=хазарта " width= " 624 " height= " 400 " /> Източник: БГНЕС
отарията става държавна. Парламентът одобри измененията в Закона за
хазарта на второ четене. Предложенията бяха импортирани от водача на НФСБ Валери Симеонов и влизат в действие след обнародването им в "Държавен вестник ".

Парламентът одобри промени в Закона за
хазарта на първо четене

По този метод, от деня на влизането в действие на Закона за лицензите за образуване на лотарийни игри, като се изключи лотария, бинго, кено и техните разновидности, издадени на уредници, разнообразни от Държавно дружество "Български състезателен тотализатор ", се приключват и съответните удостоверения се обезсилват.

Осем в ареста след акцията в Комисията по
хазарта

Печалбите от игрите, които не са изплатени до влизането в действие на закона, ще се изплащат съгласно съответните условия и правила.

С влизането в действие на измененията в Закона, стопира и разпространяването и продажбата на билети, фишове, талони или други удостоверителни знаци за присъединяване в игрите от уредници, разнообразни от Държавното дружество "Български състезателен тотализатор ".

Прокуратурата за Божков: Липсват над половин милиард лв.

"Всички, които имат да получават награди от частни
лотарии, могат да подхващат съответните ограничения, да си ги потърсят, или да заведат каузи, с цел да ги получат. Тъй като парите от тиражите са събрани, облагите са основани върху общите доходи от съответния тираж, тъй че всеки заинтригуван има правно съображение, има и пари, които са събрани, с цел да си получи той облагата ", зави Валери Симеонов след окончателното приемане на измененията в Закона за хазарта.

Арестуваха шефа на Комисията по
хазарта Александър Георгиев

Печалбите могат да бъдат получени по силата на общите правила на игрите, в които са взели участие съответните участници.

"Променихме закона, защото взехме решение, че не е редно страната да се меси, да се бърка в тези частно-правни връзки ", изясни още Симеонов.

Лидерът на НФСБ счита, че е добър съвет към българските жители да спрат да купуват талони, защото прекратяването на действието на частните
лотарии ще се извърши сега, в който се разгласява закона в Държавен вестник.

"Следващата седмица чакаме законът да бъде оповестен, и да се изземат всички талони от всички места, където се продават сега, с изключение на тези на Спортния тотализатор ", съобщи той.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР